Press ESC to close

Agenda Personal 2024-Español apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Agenda Personal 2024-Español apk indir apk download mod apk indir

Kişisel Ajanda, gününüzü düzenlemenize yardımcı olacak bir uygulamadır.

Kişisel Gündem 2024 İspanyolca, insanların organize olmasına, etkinlikleri hatırlamasına ve zamanı daha iyi kullanmasına yardımcı olmak için oluşturulmuş bir araçtır. Bunu kullanırken beklenen

Uygulama insanların aktivitelerini düzenlemesine, zamanı dengeli bir şekilde bölmesine ve günü daha huzurlu, daha az stresli yaşamasına yardımcı oluyor.

Aşağıdaki seçenekleri içerir:

– Günlük

– Notlar

– Görev Listeleri

– Hatırlatma

– Takvim

– Kişiler

Görevlerinizi ekleyin ve bilgilendirilmek için hatırlatıcılar (alarm veya bildirim ile) ekleyin, bu şekilde etkinliklerinizi yönetebilirsiniz ve bunları hatırlamak çok daha fazla olacaktır.

basit ve daha kolay.

Ayrıca uygulamayı dilediğiniz gibi özelleştirebilir, takvimi, önemli hatırlatmaları, görevleri, hatırlatıcıları ve takvimi kendi dilinizde değiştirebilirsiniz.

Etkinlikler/görevler başlangıçta uygulama tarafından Hafta ve Takvim sekmelerinde düzenlenir ve bunlar Ajandanızı görüntülemenize ve planlamanıza yardımcı olur.

Cihazınızı yaklaşan etkinlikleri/tamamlanacak görevleri gösterecek şekilde işaretleyebilirsiniz ve bu, yalnızca birkaç tıklamayla hayatınızı düzenlerken hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Kişisel Ajandanız, etkinlikleri bir yapılacaklar listesi olarak listeler; burada etkinlikleri artık vurgulanmamaları için tamamlanmış olarak işaretlemeniz gerekir. Ayrıca, şu şekilde gruplandırılmıştır:

geçmiş ve gelecekteki olaylar ve bazı etkinliklerin ne zaman ertelendiğini görmek mümkündür.

Hayatınızı kolaylaştırmak ve sadece birkaç tıklamayla iyi bir planlama ile zamanınızı düzenlemek için indirin ve günlük yaşamınızın bir parçası olarak kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.