Press ESC to close

GNC Argentina apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

GNC Argentina apk indir apk download mod apk indir

Bulunduğunuz yere yakın CNG istasyonlarını bulun

CNG Arjantin

UYGULAMA ÖNERİSİ:

– Uygulama mesajların yerini güvenilir bir şekilde rapor etmek için geliştirilmiştir.

– Fiyatlar ve açılış saatleri kullanıcılar tarafından güncellenir ve sadece referans içindir.

BT NASIL ÇALIŞIR?

İlk veri tabanımız, Brezilya’nın her bir eyaletindeki CNG bayilerinin kayıtları aracılığıyla haritalandırıldı, ancak yalnızca artık istasyonların bulunmasını zorlaştıran adreslere sahipler ve genellikle artık eskimeyen istasyonları gösteren GNC

Bu nedenle, koordinatların bireysel olarak doğrulanması ve uygulama tarafından uzaktan erişim (bulut) için genel veritabanına başlatılması. Bu, yayınların bulunduğu yerde GÜVENİLİRLİĞİ ve HÜKÜMÜ garanti eder.

Şu anda, adresi sık sık kullanan, milleri çalıştırmaya ve yayını bulamamasına neden olan adresi temel alan konumu tahmin eden başka uygulamalar var. Bazımız, yayının gerçekten var olduğundan emin olmak için yayın ile doğrulanır. Tabii ki, yeni yayınlar her gün açılıyor ve açılıyor, bu nedenle uygulamanın en dikkat çekici yanı, kullanıcıların kendileri tarafından önerilen güncellemeler.

GÜNCEL:

Kullanıcıların fiyatları, kapattıkları yayınları (hariç tutmalar) ve yeni yayınların kayıtlarını güncellemek için işbirliğine güveniyoruz. Bir kullanıcı veritabanında değişiklik yaptığında, bu değişiklik onun için hemen geçerlidir, ancak genel olarak denetlememize bağlıdır, bu kısa sürede doğrulanır ve muhtemelen onaylanır.

işlevselliği

– Kullanıcı tarafından düzenlenen yayınlar, onları kaydeden kullanıcıya açık olacak ve moderatörün analizinden sonra onaylanması halinde kamu veritabanı ile senkronize edilecektir.

TALEPLER

– Haritalar ve konum verileri bulutta güncellendiğinden ve Google Haritalar’ın CNG istasyonlarına giden rotaları izlemesi gerektiğinden, işlem için İnternet bağlantısı gereklidir.

– Konumunu doğrulamak için cihazınızda GPS olması gerekir.

GEREKLİ İZNİ:

– YERİ: Etrafınızdaki yayınları nerede göstereceğinizi bilmemiz gerekir.

– İLETİŞİM: Yalnızca teknik hesabınız için Android hesabınıza kayıtlı kendi e-posta adresinizi toplayacağız.

Bu, uygulamanın sürekli gelişecek kararlı sürümüdür ve bu nedenle, kullanıcılardan bir uyumluluk sorunu olup olmadığını anlamalarını istiyoruz.

Uygulamayı deneyin ve sonra ne düşündüğünüzü bize bildirin. Yorumlarınıza göre, uygulamayı sürekli iyileştirmek için çalışacağız.

selamlar

[email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.