Press ESC to close

Sun Navigation Basic apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Sun Navigation Basic apk indir apk download mod apk indir

Profesyonel bir klasik okyanus navigasyonu için benzersiz araç

Astronavigasyon, hayır teşekkürler, uzun zaman önce bir müzeye ait. Ama bu yanlış. Müzede, Saint Hilaire’in son derece sıkıcı ve hala yaygın olan grafik tabanlı kesme yöntemine ait. Hızlı, hassas ve kullanımı rahat olmasına rağmen insanlar tarafından yaratılmış bir sisteme tamamen teslim olmak ve güvenilir bir rehber olarak güneşten tamamen vazgeçmek aptallık ve aynı zamanda ihmalkarlık olacaktır. Deniz güvenli bir yer değil.

Bir tablet veya akıllı telefondaki bu uygulama ile astronomik navigasyon neredeyse uydu navigasyonu kadar kolaydır. Bununla birlikte, bir sekstanta ihtiyacınız var çünkü güneş, gözlemcinin konumuna olan mesafesini radyo sinyali ile iletmiyor. Bunu sadece uydular yapabilir. Uydularla, güneşle mümkün olmayan her saniye ve çok hassas bir şekilde bir konum belirlenebilir. Ancak uzun deniz yolculuklarında bu önemli değildir. Geçmişte gemiler de denize açıldı ve hedeflerini buldu.

Güneş ile navigasyon güvenlidir çünkü başka bir yıldızla karıştırılamaz. Ayrıca, tüm konumlandırmaların %90’ından fazlasını oluşturan denizciler için her zaman en önemli navigasyon yıldızı olmuştur. Yıldızlar ancak alacakaranlığın kısa sürelerinde gözlemlenebilir, çünkü ancak o zaman ufuk hala görülebilir.

Uygulamanın işlevi, ünlü Alman matematikçi Carl Friedrich Gauss’un bir çalışmasına dayanmaktadır. Herkes birkaç dakika içinde sezgisel olarak kullanmayı öğrenebilir. Sekstant kullanma ihtiyacı dışında, bir harita çizicide uydu navigasyonu ile karşılaştırılabilir.

Bir Deniz Almanağı gerekli değildir ve sekstant okumasının düzeltilmesi otomatik olarak yapılır. Ölçülecek güneşin yüksekliğindeki bir üst sınıra uyulması gerekmez ve ölü bir hesap yeri gereksizdir. Bir kullanıcının herhangi bir matematik veya astronomi bilgisine sahip olması gerekmez ve herhangi bir şey çizmesi veya bir şey yazması gerekmez. Bir yer belirlemek için, sadece iki farklı zamanda sekstanttan okunan güneşin yüksekliğini girmek gerekir. Diğer tüm klasik navigasyon yöntemleriyle karşılaştırıldığında Gauss yöntemi en yüksek doğruluğa sahiptir. Konum sapmalarına çoğunlukla yükseklikler ve sürelerle ilgili yanlış veriler neden olur.

Uygulama, uydu navigasyonunun mevcut olmaması durumunda yedek olarak uygundur. Ucuz bir plastik sekstant ve bu uygulama ile, her kaptanın herhangi bir varış noktasına güvenli bir şekilde ulaşmak için hemen kullanılabilecek bir acil durum navigasyon sistemi vardır.

Doğanın yardımıyla uzun yolculuklarda yolunu bulmayı ve dikkatini bir grafik çiziciden daha fazla çevresine odaklamayı tercih eden herkes, karmaşık formülleri çözmek, çizimler yapmak veya tablolarda arama yapmak zorunda kalmadan nihayet bu uygulamayla bunu yapabilir. .

Uygulamanın işlevleri şunlardır:

1. Konum navigasyonu çemberi

2. Yer değişikliğinin dikkate alınması

3. Güneş almanak’ı <0,4′ doğrulukla

4. Sekstant okumanın otomatik düzeltilmesi

5. 1 gün sonra yapılan gözlemler

6. Temel dünya haritası

7. Güneşin alt kısmında gözlem

8. DR pozisyonunun gösterilmesi

Profesyonel sürüm aşağıdaki ek işlevlere sahiptir:

1. Herhangi bir giriş için paralel tam teşekküllü ikinci sistem

2. Öğle enleminin dahil edilmesi

3. Konum değişikliklerini kaydetmek için ölü hesap modülü

4. Güneş almanağı 0.1′ doğrulukla

5. 3 gün sonraki gözlemler

6. Yüksek çözünürlüklü haritaları indirin

7. Üst güneş uzuvlarında da gözlem

8. Bir hedefe olan mesafe ve rota ölçümü

9. <50 NM yakınlaştırma düzeyinde ekran ölçeği

10. DMG, CMG ve VMG’nin sürekli gösterimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.