Press ESC to close

Roku TV Oyuncusu apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Roku TV Oyuncusu apk indir apk download mod apk indir

TV için ChromeCast, Roku Tv ve Smart Tv için Cast.

Roku Screen Cast – TV’ye yansıtma, herhangi bir videoyu, müziği ve görüntüyü TV’ye, Chromecast’e, Roku’ya, Amazon Fire Stick’e veya Fire TV’ye, Xbox’a veya diğer DLNA Cihazlarına yayınlamanıza olanak tanır. Chromecast – Roku Ekranı TV’ye aktarın ve videoları ve filmleri TV’de yayınlayın. Herhangi bir akıllı TV’ye bağlanmak ve ekranı yayınlamak kolaydır. Ekran Aynalama – Tüm Aynalar, küçük bir telefon ekranını büyük TV ekranına yüksek kalitede ve gerçek zamanlı hızda yansıtmanıza yardımcı olur. Mobil oyunlar, fotoğraflar, müzik, videolar ve E-kitaplar dahil her türlü medya dosyasına büyük ekranda kolayca erişebilirsiniz. İstediğiniz videoyu ve müziği Roku’ya yayınlayın. En sevdiğiniz web sitesinden video veya film arayın ve Roku’ya yayınlayın. Yerel videoyu, fotoğraf slayt gösterisini ve müziği telefondan Roku Ekranına yayınlamak için Roku Cast özelliği. Roku veya Fire TV’ye yayınlayın. Web videosunu Roku ekran aynasına yayınlayın. Roku ekran yayını, telefonunuzdaki en yeni filmler, TV şovları ve görüntüler, TV’nizdeki video, ses, Chromecast, Roku, Amazon Fire Stick veya Fire TV veya diğer DLNA Cihazları, Android tabanlı TV veya Kutular dahil olmak üzere favori web sitelerinizdeki filmleri izlemenize olanak tanır . Roku Ekran Yansıtma – Desteklenen telefonlarda Miracast, Chromecast, Roku ve Fire TV için yayın. Ayarlardan etkinleştirin Ekranınızı Roku TV’ye yansıtın. Ekranınızı TCL TV ve Hisense TV gibi herhangi bir Roku Stick, Roku Box ve Roku TV’de paylaşın. Kablolu bağlantı yok, kolay kurulum, HD kalitesinde canlı yayın. Roku TV için Ekran Aynalama hızlı, kolay ve kullanıcı dostudur. Fotoğrafları, videoları, oyunları, web sitelerini, uygulamaları, sunumları ve belgeleri arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın. Tüm cihazlar için Roku ekran yayını, Android’inizdeki fotoğraf, müzik ve videoları TV’nize göndermenizi sağlar!

Roku Cast Screen to tv ve TV Cast ile telefon ekranınızı TV’ye kolayca yansıtabilirsiniz. Screen Cast to TV uygulaması, koleksiyonunuzun keyfini Chromecast, Roku, Fire TV, Xbox, Samsung, LG TV ve daha fazlası gibi akıllı TV’lerde çıkarmanıza yardımcı olur. Roku Cast Screen ile artık cep telefonlarının çok küçük görüntülenmesinden rahatsız olmuyorsunuz, herhangi bir yerde oturup sadece ekrana bakmanın keyfini çıkarıyorsunuz. Roku Ekran yansıtma uygulaması videoları, müziği ve fotoğrafları Roku Cihazlarınıza yayınlar. Yerel Fotoğrafları, Müzikleri ve Videoları telefonunuzdan veya diğer medya sunucularından Roku Smart TV’nize aktarın. Video ve TV Yayını ile web’e göz atabilir ve istediğiniz herhangi bir videoyu Roku TV’nizde yayınlayabilir veya yayınlayabilirsiniz. En sevdiğiniz web sitesine gidin ve gömülü videoyu tek bir dokunuşla Roku ekran yayınlama cihazınıza gönderin. Ekran yayını yapmak ve Smart Roku TV’de oynatmak için cihazınızı Roku oynatıcı Cihazınız veya Roku TV’nizle aynı kablosuz ağa bağlamanız gerekir.

Özellikler:

– Roku Cast Screen’den TV’ye akıllı telefon ekranını büyük TV ekranına istikrarlı bir şekilde aktarın

– Video Cast, Roku Photo cast, Roku Music Cast’i yansıtan Roku ekranı.

– Roku Web Yayını, Roku Ekran Aynası.

– Roku ekran yansıtma: Telefon ekranını düşük gecikmeyle hızlı bir şekilde TV’ye yansıtın.

– TV’ye Roku Ekran Yayını: fotoğraflar, videolar, web videoları, müzik.

Roku Ekran aynası uygulaması, tüm Roku TV modelleri veya diğer akıllı TV’lerle çalışır. Bu yalnızca evrensel bir Roku ekran yansıtma uygulaması değil, aynı zamanda TV’de Roku yayını yapabilen bir Roku TV Cast Uygulamasıdır. Ekranınıza hangisini yayınlamak veya yansıtmak istediğinizi seçebilir ve ailenizle birlikte en sevdiğiniz programları büyük ekranlarda izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Roku Screen Cast to TV uygulamasıyla, TV’ye yayın yapabilir ve aileniz veya arkadaşlarınızla ekran paylaşımı yapabilirsiniz. basit adımlar. Artık bu Roku ekran aynası ve TV aynası teknolojisiyle bir iş toplantısında sunuma başlayabilirsiniz!

Bu Ücretsiz Uygulamanın yukarıdaki TV markalarıyla hiçbir bağlantısı yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.