Press ESC to close

Inim Fire apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Inim Fire apk indir apk download mod apk indir

Inim Previdia ailesi yangın panellerinin uzaktan kontrolü için uygulama

Hem profesyonelleri (Montajcılar / Bakım teknisyenleri) hem de son kullanıcıları (Kurulum yöneticileri, Güvenlik denetçileri vb.) Hedefleyen Inim Fire Uygulaması, eksiksiz ve hızlı uzaktan kontrol erişimi sunar. Basit, sezgisel arayüzü ve “push bildirimleri” nin kullanımı sayesinde, Inim Fire Uygulaması, ekrana birkaç kez dokunarak erişmesine izin verilen tüm sistemlerde olup bitenlere anında anlaşılır bir genel bakış sağlar. ayrıntılara girmek ve sistemin her bir öğesinin durumunu kontrol etmek mümkündür.

Etkileşimli simgelere sahip gezilebilir topografik haritalara dayalı bir grafik görselleştirmeye erişim imkanı ve ONVIF protokolü ile herhangi bir yerinde IP kamera tarafından yakalanan görüntüleri sağlayan video doğrulama işlevi, bir raporun kaynağını hemen bulmanızı ve elde etmenizi sağlar. ciddiyet düzeyinin net bir şekilde anlaşılması.

Uygulama aynı zamanda (sistem yapılandırma aşamasında sağlandığında) kurulumla uzaktan etkileşim kurmanıza ve sirenleri susturma, kontrol panelini yeniden devreye alma, bölgeleri ve noktaları baypas etme, sirenleri ve çağrıları etkinleştirme vb. Gibi işlemleri gerçekleştirmenize olanak tanır.

Inim Fire App, kontrol paneli tarafından kaydedilen tüm olayların ayrıntılı bir listesini sunan bir olay günlüğüne ek olarak, Inim Fire Cloud desteği sayesinde, en önemlilerini bir araya getiren bir “Kurulum kaydı” da sağlar. otomatik olarak kaydedilen olaylar (alarmlar, arızalar, baypas işlemleri vb.) ve kullanıcılar ve bakım teknisyenleri tarafından manuel olarak girilen herhangi bir olay (bakım işlemleri, testler, yangın tatbikatları, personel eğitimleri, arızalar vb.) “Kurulum kaydı” bir dizi notla yorumlanabilir ve olayı kalıcı olarak arşivleyen sanal bir imza ile kapatılabilir.

Kağıda basılabilen ve Inim Fire Cloud web sayfasından indirilerek imzalanabilen “Kurulum kaydı”, mevcut mevzuatın gerekliliklerine sadık bir şekilde örtüşür ve hem profesyonel hem de son kullanıcının mevcut yükümlülüklere derhal uymasını sağlar. özel bir çaba olmaksızın kanunla belirlenir.

Uygulama, bir bakış açısından yürütme sürelerini en aza indiren ve diğerinden bakım teknisyenlerine yardımcı olan kılavuzlu ve yardımlı bir yürüme testi gerçekleştiren kurulumcuların ellerinde sadece bir akıllı telefonla gerçekleştirmelerine olanak tanıyan bakım işlemleri için tasarlanmış bir dizi işlevle tamamlanır. sistemin tüm unsurlarının eksiksiz test edilmesini sağlayarak. Bulut bakım raporlarını ve test kayıtlarını saklama yeteneği, hem profesyoneller hem de son kullanıcılar için sunulan yenilikçi işlevler dizisini tamamlayarak yeni Inim Fire Uygulamasını, yangınla mücadele sistemlerinin geleceğine giden yolda bir kilometre taşı haline getiriyor.

ANA ÖZELLİKLER:

• Yerinde Test

• Etkinlik Kaydı ve Test Raporları

• Sistemlerin uzaktan kontrolü

• Push bildirimleri

• Sistem haritaları / planimetri

• Anlık görüntü doğrulama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.