Press ESC to close

BitFrog apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

BitFrog apk indir apk download mod apk indir

Güvenli Sosyal Ticaret Platformu

BitFrog, takas canlı ticaret yolunu kopya ticaretle entegre eden bir kripto sosyal ticaret platformudur. Yeni başlayanların veya perakende tüccarların, platformdaki ticaret uyarıları, erken uyarı özellikleri ve diğer ticaret yardımcıları aracılığıyla daha bilinçli kararlar alırken, uzmanların canlı eylemlerini tek bir tıklamayla izlediği ve hatta otomatik olarak kopyaladığı mükemmel bir kıdemli-acemi tüccar ekosistemi oluşturur.

Kopyalayıcıları tek bir platformda tüccarları seçmekle sınırlayan borsaların aksine BitFrog, Binance, OKX ve diğer büyük borsalarda çok platformlu kopya ticaretini destekleyerek kullanıcılara daha çeşitli seçenekler sunar.

[Ana Özellikler]

Çoklu Platform Kopya Ticareti

Profesyonellerin portföyünü otomatik olarak kopyalayarak bir profesyonel gibi kazanın ve BitFrog, tüccarları Binance, OKX ve daha fazlası gibi çeşitli platformlar arasından seçmenize yardımcı olur

Exchange Canlı Ticaret Yolu

Bir takas hesabını BitFrog ile senkronize etmeniz yeterlidir; işlev, tam işlem kayıtlarını kaydederek tacirlerin gelir istatistiklerini otomatik olarak hesaplayarak kullanıcıların ticaret incelemeleri gerçekleştirmesini kolaylaştırır. Bununla, yeni başlayanlar, deneyimli kullanıcıların canlı hareketlerini izleyerek ticaret becerilerini geliştirebilirken, profesyoneller ticaret güçlerini sergiliyor ve hem şöhret hem de zenginlik kazanma fırsatları elde ediyor.

Ticaret Uyarıları

Potansiyel olarak karlı işlemlerden veya kayıplardan mümkün olduğunca haberdar olmanız için telefon aramaları veya açılır mesajlar yoluyla gerçek zamanlı ticaret uyarıları.

Dostu Sosyal Topluluk

Benzer düşünen meslektaşlar ve profesyonellerle tanışın, fikir alışverişinde bulunun, piyasa duyarlılığını ölçün, yatırım stratejilerini iyileştirin ve daha iyi ticaret yapmak için işbirliği yapın

Bizi bulun

Resmi Web Sitesi: https://bitfrog.io

Twitter: https://twitter.com/BitFrogOfficial

Facebook: https://www.facebook.com/BitFrogglobal

Medium: https://medium.com/@bitfrogglobal

Ins: https://www.instagram.com/bitfrog_official/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.