Press ESC to close

Go Translate apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Go Translate apk indir apk download mod apk indir

Metin Çevirmen uygulamasını tüm dil tercümanlarına çevirin.

Go Translate – Voice Text Translator Pro uygulaması tüm dilleri tercümandır. Go Translates by çeviri uygulaması. Go Translate uygulamasında Ses tercümanı ve dil dönüştürücü gibi birçok Dil öğrenme Çözümü bulunur. Küresel olarak çok dilli çevirmenler, hepsini çevirmek için kullanılır. Tüm dillerde sesli tercümanla dil çevirileri alın. Metin ve Sesi tamamen çevirmek için hızlı Araç. Bu Çeviri Uygulaması ile Metin ve sesi çevirin. Tüm diller için sesli çeviri mevcuttur. Metin Çevirisi ekranında, çevrilmiş metni genişletebilirsiniz.

Bu, hızlı bir tercüman olarak çalışan harika bir Ses tercümanıdır. Metinleri, mesajları, konuşmaları, web sayfalarını 3’ten fazla dilde çevirmek için çevirmen. Doğru bir dil tercümanı ve dünyadaki hızlı uygulama. Bu Tüm Dil Tercümanı uygulamasıyla farklı dillerde iletişim kurun. Seyahat için tüm dillerin tercümesi gereklidir. Go Translates, gezginlerin farklı dillerde İletişim kurmasına yardımcı olur. Bu Uygulama, tüm diller için dil çevirisi, sesli çeviriler, Kelime Oyunu, Sözlük için kullanılır. Bu, hızlı çeviri olarak çalışan harika bir sohbet tercümanıdır.

Artık tüm dünya dillerini öğrenebilirsiniz. Global Language Translator 2021, Her Yerde İletişim Kurmak ve Bilgi Aramak için kullanılır. Oxford düzeyinde sözlükler ve güçlü çok dilli çevirmen. Fotoğrafları, nesneleri, görüntüleri, belgeleri tarayın ve herhangi bir dile çevirin. Metin ve konuşmayı birçok dile çevirin. Herkes için hızlı ve kolay Tercüman ve Sözlük Uygulaması. Sesi ve Metni 100’den fazla dile çevirin. çevrimiçiyken iki dil arasında çeviri yapmak için çeviri uygulaması. Go Translates by Speech, Text ve Camera Translator.

Go Translate – Voice Text Translator Pro uygulaması, Metin ve sesli çevirilerle kelimeleri çevirir. İngilizce’den herhangi bir dile Çeviri yapın ve herhangi bir dili İngilizce kelimelere ve ifadelere çevirin. Sesli Tercüman ve Sözlük ile İngilizce Çevirmek için Konuşun. Sesli metin çevirilerinden ve Sesli Sohbet uygulamasından sorumlu. Anında Çeviriye Gitmek için kullanılan Tercüman uygulaması. Kamerayı tüm dillere çevirmek için ses ve metin tercümanı olarak da adlandırılır. Bu, hızlı bir tercüman olarak çalışan harika bir telefon tercümanıdır. Go Translate – Tüm diller için Sesli Metin Tercümanı sizin için güzel bir hediye. 2021’in Uzman çevirmen çevrimdışı uygulamasıdır.

Go Translate – Voice Text Translator Pro’nun Özellikleri

• Hızlı ve kolay Metin Çevirisi

• Çeviriyi kopyalayın

• Sesten metne çevirmen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.