Press ESC to close

MGuard apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

MGuard apk indir apk download mod apk indir

Telefonunuzu kötü amaçlı yazılımlardan ve spam’den koruyun. Hızlı, hafif ve güçlü koruma

MGuard, telefonunuzu kötü amaçlı yazılımlardan, spam’den, şüpheli bildirimlerden ve diğer sorunlardan koruyan bir uygulamadır. Uygulama tarayıcımızla kötü amaçlı yazılımları silin ve spam engelleyicimizle spam’ı engelleyin. Sadece bir tık uzakta; güvende ve emniyette olacaksınız.

Tüm kötü amaçlı yazılımları, potansiyel olarak riskli uygulamaları, tarayıcılardan/mesajcılardan gelen istenmeyen mesajları vb. tespit etmek için uygulamalarınızı ve anlık bildirimlerinizi gelişmiş sistemimizle izliyoruz. Neyi silmek veya engellemek istediğinizi seçebilirsiniz; her şey kontrolünüz altındadır!

Kötü amaçlı yazılımdan koruma ve spam önleme uygulamamız, katılımınız olmadan telefonunuzu her gün korur. Tek yapmanız gereken uygulamamızı Google Play’den yüklemek, bildirimlere erişime izin vermek, spam korumamızı açmak ve uygulamalarınızı sorunlara karşı taramak.

Gizliliğiniz konusunda endişeleniyorsanız, sürekli olarak güvenliği düşündüğümüzü garanti edebiliriz; bu bizim en büyük önceliğimizdir. Herhangi bir sızıntıyı önlemek için sistemimizde şüpheli olan her şeyi izliyor ve tespit ediyoruz.

MGuard’ı her gün kullanın ve koruma sorunlarını tamamen unutun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.