Press ESC to close

My Bessa apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

My Bessa apk indir apk download mod apk indir

Şikayetlerinizi ve projenizin ilerlemesini My Bessa ile yakından takip edin.

Benim Bessa Bessa Promosyon Immobilière müşterilerine adanmış bir uygulamadır. BPI konutlarının rezervuarı ve alıcılarının şikayetlerini alan ve izleyen bir alandır. Bu uygulama sayesinde, Gayrimenkul promosyon müşterileri sadece şikayetlerini ifade etmek, evrimini takip etmekle kalmayacak, aynı zamanda hızlı ve verimli bir tedavi sağlamak için şikayet memurları ile iletişim kurabileceklerdir. Kullanıcı, alakalı resimler ekleyerek şikayetini tamamlama olanağına sahiptir. Özellikle konuşmacılarla diyalog kurabileceğiniz yorum alışverişi yapmak mümkündür.

My Bessa uygulaması, şikayetlerinin durumu değiştiğinde ve “devam ediyor” dan “tamamlandı” ya ve yöneticiler tarafından önemli bir mesaj veya duyuru gönderildiğinde müşteriye bildirmekten sorumludur.

Bu uygulama sayesinde, müşteri şikayetlerinin ilerleyişini takip edebilecek ve Bessa Promotion Immobilière tarafından uygulanan izleme ve tedaviyi kendileri görecektir.

Not: Bu, müşterilerine gayrimenkul projelerinin ilerlemesinin etkin ve ayrıntılı bir şekilde izlenmesini sağlamak için gerekli tüm işlevselliği vermeyi amaçlayan bir uygulamanın başlatılmasıdır.

Uygulama geliştikçe güncellemeler bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.