Press ESC to close

金峰生活 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

金峰生活 apk indir apk download mod apk indir

Jinfeng iş haneleri, program aracılığıyla toplu konutlar ve servis otobüsü güzergahları, kitap kulüp hizmetleri, ödeme yönetimi ücretleri vb. hakkında en son bilgileri alabilir.

Jinfeng Life akıllı telefon uygulaması, şimdi yeni bir görünüm ve işlevlerle, Makao’daki Jinfeng South Bank, Jinfeng Minghui ve Jinfeng Mingzhu’nun seçkin işletme sahiplerine kullanışlı, çok işlevli ve kapsamlı bir akıllı topluluk yaşam deneyimi getiriyor.

İşletme sahipleri, çeşitli mülk yönetimi ve kulüp binası duyuruları, servis otobüsü güzergahları ve programları vb. dahil olmak üzere en son toplu konut bilgilerini her zaman, her yerde hızlı ve kolay bir şekilde almak ve sorgulamak için mobil uygulamaya giriş yapabilir; ayrıca çeşitli kulüp binalarını da sorgulayabilir ve rezervasyon yaptırabilirler. tesislerin yanı sıra kulüp binası etkinliklerine kaydolun İlgi sınıfları veya faaliyetleri vb. Uygulama aynı zamanda işletme sahibinin en son yönetim ücreti ödeme durumunu da gösterir.İşletme sahibinin bir BOC hesabı varsa, yönetim ücreti bu uygulama üzerinden ödenebilir.

Sorularınız için lütfen Jinfeng Property Management Company (853)28389333 ile iletişime geçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.