Press ESC to close

Hız Testi: Internet Speed Test apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Hız Testi: Internet Speed Test apk indir apk download mod apk indir

Speed Test, internet hızını ölçme ile wifi analizörü, sinyal gücü ve Hiz Testi.

Bu, Wifi Analizörü ve İnternet Hızını kontrol etmek, ölçmek ve Test etmek için birçok yararlı araç içeren Hız Testi için hepsi bir arada bir uygulamadır.

Çarpıcı internet hızlarını deneyimleyin ve hem LAN hem de Wifi için İnternet Testi ile wifi ağınızı optimize edin. 5G ve 4G ağ hızınızı doğru bir şekilde kontrol edin ve His Testi Internet ile yükleme ve indirme hızlarını doğru bir şekilde analiz edin.

İnternet Hız Testi: Yükleme ve indirme hızınız ile ping oranınız hakkında doğru ölçümler alın. İster 5G, 4G, ister Wi-Fi kullanıyor olun, uygulamamız 5g ve 4g için güvenilir internet testi için kesin sonuçlar sağlar.

WiFi Analizörü: İnternet ve Wi-Fi hızını bildirerek internet bağlantınızın gerçek performansını ortaya çıkarın. Mobil internet, geniş bant, Lan, 4g, 5g ve WIFI internetin hızını kontrol edebilirsiniz. Sadece hız kontrolü düğmesine basın ve bu Internet Hız Testi ile anında doğru sonuçlar alın.

İndirme Hızını Test Et: Herhangi bir ağın indirme hızını kontrol etmek istiyorsanız! İnternet hızının tam bir testini yapmanıza gerek yoktur. Çünkü bu uygulama İndirme Hızı Testi ile yalnızca indirme hızını kontrol etmenizi sağlar.

Yükleme Hızını Test Et: Ayrıca yalnızca yükleme hızını kontrol edebilir ve indirme hızını atlayabilirsiniz. Herhangi birine bir dosya göndermeye çalışıyorsanız ve bu işlem beklenenden daha fazla zaman alıyorsa. Böyle bir durumda ağınızın yükleme hızını hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Hız Ölçer: 5g ve 4g ağlarınızın yükleme ve indirme hızı konusunda güncel kalın. Sadece etkinleştirin ve hız ölçeri kullanarak kablosuz veya mobil verilerinizin doğru veri kullanımını öğrenin.

Sinyal Gücü: Bu ücretsiz uygulamaya sahip olduğunuzda ağınızın sinyal gücünü kontrol etme konusunda endişelenmenize gerek yok. Sadece tek tıklamayla wifi ve internetin sinyal gücünü kolayca kontrol edebilirsiniz.

Ping Testi: Sadece URL adını veya IP adresini girerek ve ping testi uygulamasının ayrıntılı sonuçlarını alarak ünlü web sitelerinin pingini test edin.

Geçmiş Verileri: Wifi Analizörü ile internet test geçmişinize erişin ve zaman içindeki internet performansınızı izleyin. İyileştirmeleri takip etmek ve Türk Telekom, DS, DSL ve diğer ağların İnternet Hız Testi geçmişine erişim sağlamak için indirme ve yükleme hızınızı, sinyal gücünüzü ve ping hızınızı karşılaştırın.

Paylaşın ve Karşılaştırın: 4g ve 5g Hız Testi sonuçlarınızı arkadaşlarınızla, ailenizle veya internet servis sağlayıcınızla paylaşın. Wifi Hızı başkalarıyla karşılaştırıp analiz edin ve bu hız analizörüyle ağınızın nasıl sıralandığına dair bilgiler edinin. Bu uygulamanın doğru sonuçları, hızlı işlemesi ve Wifi Hızını Test Etmeye yönelik çeşitli araçlarıyla sizi tatmin edeceğinden eminiz.

Temel Özellikler Internet Hız Testi Türk Telekom

– 5G, 4G ve diğer bağlantılar için Doğru Wifi Hız Testi.

Wifi testinin ayrıntılı sonuçlarını sağlayan Güçlü Wifi Analizörü.

– Lan ve wifi hızını derinlemesine ölçer.

– Performansı izlemek için geçmiş ve eğilimler.

– Sonuçların başkalarıyla kolay paylaşımı.

– Ağ hızını Mbps, MB ve KB cinsinden kontrol edin.

– Yalnızca yükleme veya indirme hızını test edin.

– Ağ sinyallerinizin gücünü bilmek için Ping ve Sinyal Gücü Denetleyicisi.

– Ağınızın canlı performansını bilmek için Hız Ölçer.

– Wifi Testi ‘nin ayrıntılı sonuçları.

4g internet hızını analiz etmek için doğru çalışan bir Wifi Hız Testi arıyorsanız. Veya yerel ağınızın gerçek 5g internet hızını veya performansını bilmek istiyorsunuz. Bu hız kontrolünü deneyin ve Test Hızının doğru sonuçlarını alın.

İnternet Hızı Testi ‘nin performansı ve sonuçları hakkındaki görüşlerinizi bize bildirmeyi unutmayın. Böylece, en iyi ve ücretsiz hız kontrolü uygulamasıyla kusursuz bir kullanıcı deneyimi sağlamak için Wifi Analizörünü ve diğer araçları önerilerinize göre geliştirebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.