Press ESC to close

Online ochrana apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Online ochrana apk indir apk download mod apk indir

Çevrimiçi Koruma uygulaması, kişisel gezinme koruma aracınızdır.

Çevrimiçi Koruma uygulaması, internette gezinirken ve İnternet’i kullanırken mobil cihazları korumaya yönelik kişisel aracınızdır. Ayrıca Çevrimiçi Koruma uygulaması sizi cihazınıza zarar verebilecek kötü amaçlı yazılımlardan korur ve ayrıca bir antivirüs işlevi içerir.

1. Adım: Çevrimiçi Koruma uygulamasını indirin

Adım 2: Orange ağı içinde koruma için Çevrimiçi koruma Temel hizmetini (mobil hizmetler için) veya Çevrimiçi koruma Doma’yı (sabit internet hizmetleri için) etkinleştirmiş olmanız gerekir. Henüz etkinleştirmediyseniz, My Orange uygulamasında veya Customer Zone’da etkinleştirebilirsiniz.

3. Adım: Orange ağı dışındaki cihazları korumak için, ayda 2 Euro karşılığında Akıllı cihaz hizmetinin etkinleştirilmesi gerekir. Bu gelişmiş işlevsellik, cihazınızı yalnızca bir virüsten koruma tarayıcısıyla kontrol etmekle kalmaz, aynı zamanda sizi Orange ağına bağlayan ve halka açık bir Wi-Fi ağına bağlandığınızda bile koruma düzeyinizi koruyan güvenli bir VPN tüneli oluşturur. Hizmeti My Orange uygulamasında veya Customer Zone’da etkinleştirirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.