Press ESC to close

كيفية فك حظر شخص قام بحظرك apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

كيفية فك حظر شخص قام بحظرك apk indir apk download mod apk indir

WhatsApp’ta sizi engelleyen birinin engeli nasıl kaldırılır ve onunla nasıl konuşulur?

WhatsApp’ta sizi engelleyen birinin engeli nasıl kaldırılır ve onunla nasıl konuşulur?

WhatsApp

Birisi sizi WhatsApp’ta engellediyse, kişinizin WhatsApp’taki engelinizi kaldırmasını sağlayabileceğimiz özel veya sihirli bir yol yoktur. Ancak bu kişiyle iletişime geçebileceğiniz ve her şey yolunda giderse engelini kaldırabileceğiniz bazı basit adımlar vardır.

Bu yönteme başlamadan önce birkaç dakikanızı ayırıp bu kişinin sizi daha önce engelleyip engellemediğini düşünmek iyi bir fikirdir. Bazen insanlar meşguldür veya telefonlarına bakmazlar. Birinin mesajlarınıza hızlı yanıt vermemesi, engellendiğiniz anlamına gelmez.

Birisi sizi engellediyse, onunla tekrar iletişime geçmeden önce beklemek sizin yararınıza olabilir. Bazen bir arkadaşlığın yeniden inşa edilmeden önce iyileşmesi için zamana ihtiyacı vardır

Bu kişiyle bir grup aracılığıyla konuşabilirsiniz

Birinin sizi WhatsApp Grubu mesajlarında engellemesi eğlenceli olabilir, ancak her iki saniyede bir yeni mesaj almanız da sinir bozucu olabilir. Ancak sizi engelleyen kişinin bulunduğu bir gruba üyeyseniz onunla iletişim kurabileceksiniz.

Whatsapp’a rağmen

Kullanıcılar arasındaki doğrudan mesajları engellemenin bir yolunu buldu ancak grup sohbetlerinde bunu yapmadı. Yani sizi engelleyen kişi aynı gruptaysa, onun görmesi için her zaman grup üzerinden mesaj gönderebilirsiniz. Sizi engelleyen kişi gruptan ayrılırsa bu işe yaramaz. Aşağıdaki ikinci yöntemi izleyin.

Herhangi bir grup olmadan doğrudan sizi engelleyen kişinin engelini kaldırmak ve WhatsApp’ta sizi engelleyen herkesle sanki sizi engellememiş gibi normal şekilde iletişim kurmaya geri dönmek için bu yöntem, WhatsApp hesabınızı tamamen silmenizi, “Ayarlar”a gitmenizi ve oradan “Hesap.” Ardından Hesabımı sil’i seçin. Kalan adımlarla birlikte aşağıdaki resimlere bakın.

WhatsApp hesabımın blokesini nasıl kaldırabilirim?

Yasal Uyarı:

WhatsApp™, WhatsApp Inc.’in ticari markasıdır.

WhatsApp Inc.’e bağlı değildir. Veya onun tarafından destekleniyor veya onaylanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.