Press ESC to close

Frenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap Pdf indir

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Frenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  Frenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Nemesis Kitap aracılığıyla çıkarılan Frenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap Kitabı 684 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 2. Hamur Kağıt baskı ile çıkan Frenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap kitabı 13.50×21.00 cm‘dir. Ekim 2017 nolu ISBN numarasına sahip Frenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap kitabının yazarı Demet AltınyeleklioğluFrenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap PDF indirebilirsiniz. 

Frenk Cariye Nakşidil Güneşin Kızı Demet Altınyeleklioğlu Nemesis Kitap Kitabı Pdf indir

Korsanlar aracılığıyla kaçırılıp dünyaya geldiğu topraklardan çok uzağa, payitahta getirilmiş bir Fransız kızıydı Aimèe.
Baktığı herkesi derinlere daldıracak kadar güzel gözleri; güneşi kıskandıracak kadar sarı, upuzun saçları; incecik, narin vücudu ve herkesi sevmeye yetecek kadar büyük, merhametli kalbi onu payitahttaki herkesten ayırıyordu.

Osmanlı Sarayı’nın haremine armağan edildiğinde, aklına Paris’in yoksulluk ve acı dolu sokaklarında ekilmiş tohumlar yeni yeni filiz veriyordu. Aklında devrim vardı: hürriyet, adalet, kardeşlik. Dünyayı değiştirebileceğine inanmışken bir hareme gönderilerek padişahın cariyesi olma kaderine mahkûm edilen Aimèe’nin adı artık Nakşidil’di. Gönül süsü Nakşidil. Sultan Abdülhamit’in haremi Nakşidil. Abdülhamit’in onun güzelliği karşısında büyük bir aşka düşmekten başka şansı yoktu.

Düştü de… Lakin hem sarayın hem de payitahtın dört bir yanında pusuya yatmış isyan, tek bir kıvılcım bekliyordu parlayıp alev alev yanmak için. Ve o kıvılcım, devrimin ta kendisi olabilirdi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.