Press ESC to close

Pusula Barometre Altimetre apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Pusula Barometre Altimetre apk indir apk download mod apk indir

Pusula, Barometre, Yükseklik, haritalar içeren dijital navigasyon aracı

⚠️ Manyetik sensörün yoksa uygulamayı kurmayın. Bu bir hata verecektir. ⚠️

Pusula Barometre Altimetre, manyetik kutuplara göre yönü belirlemek, cihazın mevcut konumunu ve yüksekliğini belirlemek, atmosfer basıncını ve diğer temel özellikleri (Google haritası için kml dosyaları, özel görüntü statik harita navigasyonu, GPS uydu skyview , mevcut sensörlerin listesi).

Bu uygulama, sahip olabileceğiniz tüm yürüyüş, hazine avı ve diğer navigasyon fikirleri için idealdir. Çocuğunuzla “hazine avı” oynayabilir, seyahat ederken yönünüzü belirleyebilir veya neodimyum ve ferrit mıknatıs kutbunu tanımlayabilirsiniz!

Kaydedilen atmosferik basınç, önümüzdeki 3-6 saat içindeki olası hava durumu hakkında size değerli bilgiler verebilir.

🧭 Özellikler: Kullanımı ve yapılandırması kolay; Enlem, boylam, rakım, basınç ve güncel tarihi gösterir; Geçerli konumu haritada göster; kml dosyalarını yükleme özelliğine sahip Google Haritalar; İnternet bağlantısı olmadan çalışan özel statik görüntü haritaları; Pusula gerçek veya manyetik kuzeyi gösterebilir; Gerçek yükseklik hesaplaması için GeoID referansı olarak EGM96’yı kullanır; Ayarlar için 4 dil mevcuttur (İngilizce, Fransızca, Almanca, Rumence, Türkiye);

Eğlenin ve nasıl geliştireceğiniz veya yeni özellikler ekleyeceğiniz konusunda herhangi bir fikriniz varsa, yorumları yazın. Uygulamayı daha düzgün ve kullanışlı hale getirmekten mutluluk duyacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.