Press ESC to close

Scythe Robotics apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Scythe Robotics apk indir apk download mod apk indir

Scythe Robotics ile biçme makinenizin bir adım önünde olun: hareket halindeyken biçme, haritalama ve izleme!

Tamamen elektrikli çim biçme makinesi filonuzu yönetmek için nihai araç olan Scythe Robotics mobil uygulamasıyla tanışın. Sezgisel tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle bu uygulama, daha önce hiç olmadığı kadar peyzaj operasyonlarınızın zirvesinde olmanızı sağlar.

Uygulamanın ayrıntılı haritası ve gerçek zamanlı güncellemeleri sayesinde filonuzdaki her robotun konumunu ve durumunu kolayca takip edin. Sadece birkaç dokunuşla pil seviyelerini, şarj durumunu, çevre ölçülerini ve sürüş modunu kontrol edin ve bir iş sırasında bir robotun gücünün bitmesi konusunda bir daha asla endişelenmeyin.

Uygulamanın şık tasarımı, kullanımını kolaylaştırır ve sağladığı kontrol düzeyi, peyzaj işlemlerinizde size tam bir güven verir. Aynı anda birden çok robotu izleme yeteneği sayesinde operasyonlarınızı düzene sokabilir ve verimliliği daha önce hiç olmadığı kadar artırabilirsiniz.

Scythe’ın mobil uygulaması, tamamen elektrikli çim biçme makinelerinden oluşan filonuzu yönetmek için ideal bir araçtır. Gelişmiş özellikleri, kullanıcı dostu tasarımı ve çevre dostu odağı ile M.52 operasyonlarını bir sonraki seviyeye taşımak isteyen tüm peyzaj profesyonelleri için en iyi seçimdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.