Press ESC to close

Medrec:M Clinic apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Medrec:M Clinic apk indir apk download mod apk indir

Hastalarınızla iletişim kurun

Medrec:M, dünyanın herhangi bir noktasındaki hastaların ve doktorların sanal konsültasyonlar için bağlantı kurmasına ve hastanın sağlık durumu hakkında önemli tıbbi bilgi alışverişinde bulunmasına olanak tanıyan dijital bir sağlık platformudur.

Medrec:M Clinic Uygulaması, sistemdeki en önemli bilgilere erişmenin kolay bir yolunu sunarak platformun işlevselliğini tamamlar.

Danışmalar

Medrec:M Clinic Uygulaması aracılığıyla, gerçekleştirilen muayenelerin tüm geçmişini yerinde ve çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz (video, ses ve metin danışmaları). Yaklaşan, tamamlanmış ve aktif hasta konsültasyonlarının tam listesine erişebilir ve ilgili konsültasyonla ilgili kısa mesaj gönderip alma olanağına sahip olursunuz.

Program ve yaklaşan randevular

Uygulamada güncel gün/hafta/ay muayene programını takip edebilir, hastanın detaylı bilgilerine ve paylaşılan tıbbi dokümanlara ulaşabilirsiniz.

Sohbet ve hasta listesi

Hastalarınızla doğrudan cep telefonunuzdan hızlı ve rahat bir şekilde iletişim kurun. Ayrıca eksiksiz bir iletişim geçmişine sahip hasta profillerini de görüntüleyebilirsiniz.

Zamanında bildirimler

Sınavın zamanı veya yeri değiştiğinde veya yeni mesajlar aldığınızda, son teslim tarihi yaklaştığında, danışmaların başlangıcı ve daha fazlası olduğunda gerçek zamanlı bildirimler alın.

Medrec:M Clinic uygulamasını kullanabilmek için platforma kayıt olmanız gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.