Press ESC to close

Fast QR & Barcode Reader apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Fast QR & Barcode Reader apk indir apk download mod apk indir

Hızlı QR ve Barkod Okuyucu ile QR kodlarını, barkodu ve WIFI’ı tarayabilir ve okuyabilirsiniz

Hızlı QR ve Barkod Okuyucu – QR ve Barkod Okuyucu, Not Defteri dünyanın en basit ve kolay QR Okuyucu Uygulamasıdır. QR ve Barkod tarayıcı aracılığıyla farklı ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız Smart Scan & Code scan Uygulamasını indirip yüklemeniz yeterli. QR Kod tarayıcı, tüm android kullanıcıları için en uygun QR Okuyucu Uygulamasıdır. QR ve Barkod okuyucu herhangi bir hızlı yanıt kodunu saniyeler içinde çözer. Smart Scanner, güzel ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. QR Reader Uygulaması en iyi kullanıcı deneyimiyle tasarlanmıştır. QR ve Barkod tarayıcının kullanımı kolaydır. Sadece QR Tarayıcı Uygulamasını açmanız yeterlidir, QR Kod Tarayıcı ve Okuyucu, telefonunuzun kamerasını kullanarak Mobil Tarayıcı Hızlı tarama ile istediğiniz QR kodunu veya barkodu otomatik olarak tarayacaktır. Ayrıca telefon galerisine kaydedilen resimlerden QR ve Barkod tarayabilirsiniz. QR kodlarını, kartvizitleri, barkodları, belgeleri ve bulmacaları tarama konusunda endişelenmeyin. Artık Kişiler, E-postalar, Web Siteleri URL’leri, ISBN, Bilgi, Metin, Takvim vb.’nin kodunu tek bir tıklamayla çözebilirsiniz. QR ve Barkod Tarayıcı uygulaması, android kullanıcıları için %100 tasarruflu bir Uygulamadır. Kod tanımlayıcıda zararlı veya etik olmayan hiçbir şey yoktur. Süper hızlı performansı nedeniyle Qr kod okuyucu sizin için önerilir. Smart Scanner ile daha iyi tarama yapın, sadece Barkod Tarayıcı Uygulamasını yükleyin ve Hızlı Taramayı alın ve QR kodu oluşturun.

QR Kod Tarayıcı Uygulaması – QR ve Barkod Okuyucu, Not Defteri, ücretsiz QR ve Barkod oluşturucuyla kendi QR ve Barkodlarınızı oluşturmak için de kullanışlıdır. QR Code Generator, üretkenliğinizi artırmanıza yardımcı olacaktır çünkü işinizi kendi QR Kodlarınızla tanıtabilir veya pazarlayabilirsiniz. Artık işletmenizin veya ürününüzün ayrıntılarını tekrar tekrar açıklamanıza gerek yok. QR Kodunuzu oluşturmak için QR ve Barkod Oluşturucuyu kurmanız yeterli. QR ve Barkod okuyucuyu Eğlence, sosyal ağ ve eğitim amaçlı kullanabilirsiniz. QR ve Barkod tarayıcı, mobil ödemeler için de kullanışlıdır. Çoğu mağaza ve marka, QR Kod tarayıcı olanağı sağlar; bu, QR kod okuyucuyla ödeme yapabileceğiniz veya ürün ayrıntılarını alabileceğiniz anlamına gelir. QR Code Generator sizin için şiddetle Önerilen Akıllı Tarayıcıdır çünkü QR ve Barcode Generator ile birden fazla kod türü oluşturabilirsiniz. QR Code Creator güzel şablonlar sağlar. QR ve Barkod oluşturucu, şık QR Kodları oluşturur. QR Reader Uygulaması ile Renkli QR ve Barkodlar oluşturabilirsiniz. Sadece tek tıklamayla QR Tarayıcı Uygulaması ile QR Kodlarını özelleştirin ve daha çekici hale getirin. QR Code Creator ile QR Code oluşturduktan sonra, onu sosyal ağ sitelerinde, e-postada, kısa mesajlarda arkadaşlarınızla paylaşabilir ve daha sonra kullanmak veya yazdırmak için kaydedebilirsiniz.

QR Kod Tarayıcı Uygulamasının En İyi Özellikleri – QR ve Barkod Okuyucu, Not Defteri:

Tarama:

QR Tarayıcı Uygulaması’nın kendi yerleşik Kamera tarayıcısı vardır. Tarama için telefon kamerasını açmanıza gerek yok. Sadece Qr kod okuyucuyu açın ve Taramaya Başlayın. Kaydedilen QR Kodlarını Telefon Galerisinden de tarayabilirsiniz.

Oluştur:

QR Code Generator ile Basit veya Şık QR Kodları oluşturun. QR ve Barkod Oluşturucu, QR Kodlarının birden fazla stilini ve şablonunu sağlar.

Paylaşmak:

Oluşturulan QR ve Barkodları sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Tarih:

Taranmış QR ve Barkodu, QR ve Barkod okuyucuyla Geçmiş’ten yeniden kullanabilirsiniz.

Not Defteri:

QR Code Generator ayrıca önemli Bilgileri not etmek için not defteri olanağı da sağlar.

Ortak Desteklenen QR kodları:

URL’ler

Wifi

Metin

Ürün

SMS

Temas etmek

E-posta

Adres

coğrafi konum

Takvim

En iyi QR ve Barkod tarayıcıyı kullanmaya başlayalım ve deneyiminizi paylaşalım. Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.