Press ESC to close

WiFi Şifre anahtarı Gösterisi apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

WiFi Şifre anahtarı Gösterisi apk indir apk download mod apk indir

WiFi şifrelerini, wifi hızını, wifi analizörünü ve otomatik bağlantıyı gösterin

WiFi Şifre anahtarı Gösterisi – WiFi Analyzer, tek bir dokunuşla kayıp wifi şifresini kurtarmak ve wifi bağlantı sinyal gücünü, veri yükleme ve indirme hızını analiz etmek için en gelişmiş ve kullanışlı araçtır. Bu, wifi bağlantılarını yönetmek ve ihtiyacınıza göre wifi’yi otomatik olarak bağlamak için en iyi hepsi bir arada araçtır.

Wifi şifre anahtarı göster uygulaması, daha önce cihazınıza bağladığınız tüm kayıp WIFI bağlantıları şifresini kurtarmanıza yardımcı olur. WPA WPA2 psk wep ve diğer ağlar için wifi şifre anahtarının kurtarılmasında çok faydalıdır. Wifi şifre anahtarı şovunun şifreleri almak için root’a ihtiyacı var. Bu uygulama aynı zamanda wifi hız testi, Wifi analizörü, wifi otomatik ve Wifi bağlantı yöneticisi gibi en iyi wifi özelliklerine sahiptir.

WiFi Şifre anahtarı Göster – WiFi Analyzer, Wifi Şifre anahtarı kurtarma olarak çalışır ve kaydedilen tüm wifi şifrelerini tek bir tıklamayla alır. Normal hayatta sık sık wifi şifrelerini kaybettik, bu yüzden bu uygulama wifi şifrelerini kurtarmak ve hatırlamak için çok kullanışlıdır. Bu uygulama, Wifi şifre ana anahtarı veya wifi şifre anahtarı kurtarma gibi çalışır.

WiFi Şifre anahtarı Gösterisi – WiFi Analyzer, basit ve ücretsiz bir wifi şifre anahtarı, wifi tüm şifre kurtarma, wifi şifre anahtarı görüntüleyici, wifi şifre ana anahtar uygulamasıdır. Wifi şifre gösterme uygulaması, daha önce Bağlandığınız wifi Ağlarının şifrelerini görmenize yardımcı olacaktır.

Wifi şifre Gösterisi, Wifi Ağ SSID’sini, Sinyal gücünü, Ağ güvenliğini, erişim noktasının MAC adresini, WiFi Aygıt Satıcı Kimliği, Ağ frekansı, Kanal Derecelendirmesi ve Çok Daha Fazlasını Analiz etmek ve Optimize Etmek için wifi analizör işlevine de sahiptir.

Wifi şifresi Göster – Hız Testi internet hızını kontrol etmenize yardımcı olur. Tek bir tıklama ile wifi ve dat internet hızını test eder. Wifi Hız Testi, ping, veri indirme, veri yükleme hızını ölçmeye ve wifi hotspot’larının ağ güvenliğini sağlamaya yardımcı olur.

WiFi Otomatik veya Wi-Fi Otomatik Bağlanma özelliği, cihazınızın bekleme süresini artırmanıza yardımcı olur. WiFi, ihtiyacınız olmadığında WiFi’nizi otomatik olarak devre dışı bırakır ve böylece pil tüketimini azaltır ve veri maliyetinden tasarruf sağlar. Uygulama, ihtiyacınıza göre Wi-Fi’ye otomatik olarak yeniden bağlanacaktır. Wifi ağlarını otomatik olarak KAPATMA veya AÇMA için zamanı ayarlayabilirsiniz.

WiFi Şifre anahtarı Gösterisi – WiFi Analizörü ÖZELLİKLERİ:

* Uygulamayı indirin ve kurun.

* Uygulamayı açın, bir listede wifi şifrelerini göreceksiniz.

* Cihazınızın daha önce kablosuz ağa bağlanması gerekiyor.

* Şimdiye kadar bağlanan wifi ağlarının listesini göster.

* Wifi SSID ve wifi Şifresini göster.

* Wifi Şifresini Panoya kopyalayın.

* WiFi Analyzer ve hız testi.

* WiFi Sinyal gücü.

* WiFi Hız Testi Booster.

* WiFi Bağlantıları Yöneticisi.

* WiFi Şifre anahtarı Kurtarma.

* Tüm wifi şifresini göster.

* Tüm wifi şifrelerini kurtarın.

* Wifi ağınıza bağlanın.

* Wifi otomatik bağlanır.

* Erişim noktasının MAC adresi.

* WiFi Aygıt Satıcı Kimliği.

* Wifi Ağ frekansı.

* WiFi Ağ Analizörü.

* Kanal Derecelendirmesi ve Çok Daha Fazlası.

* Tamamen ücretsiz ve kullanımı kolay.

Not:

WiFi Şifre anahtarı Göster – WiFi Analyzer herhangi bir kullanıcı kişisel bilgisini herhangi bir üçüncü şahısla kullanmaz veya paylaşmaz. Uygulama wifi şifrelerini keşfetmiyor!

WiFi Şifre anahtarı gösterisi uygulaması herhangi bir kullanıcı verisini saklamaz.

Uygulamayı beğendiyseniz uygulamamızı değerlendirin! Kullandığınız için teşekkürler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.