Press ESC to close

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi Pdf indir

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 624 sayfadan oluşan Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. İlkin Başar Özal tarafından kaleme alınan Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatındadır. Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitabını 9786050827248 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi pdf oku indir.

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi pdf indir

İkinci Dünya Savaşı dünya savaş tarihinin bilançosu en ağır savaşıdır.
Cephe ve cephe gerisi ayrımı anlamını yitirmiş, şehirler ve siviller bombalanmış, yıkılmaz adı verilen hatlar, aşılmaz adı verilen barikatlar düşmüş, istihbarat ve teknoloji savaşları çatışmaların gidişatını derinden etkilemiş, insanlık Nazi vahşeti ve soykırım kavramı ile tanışmış ve savaşı neticelendiren de yine sivilleri hedef alan atom bombaları olmuştur.
Türkiye savaş dışı kalma başarısı aracılığıyla bu ağır bedeli ödemekten kurtulmuştur belki ama 1945 sonrası dünyayı şekillendiren Soğuk Savaş da İkinci Dünya Savaşı’nın bir sonucudur. 
 
İlkin Başar Özal “Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi” kitabında, iki dünya savaşı arası dönemi ve bu savaşa neden olan zemini ayrıntılı biçimde araştırmaya koyuldukten sonra savaşın tüm cephelerini ayrı ayrı konu alıyor.
Savaşın gidişatını tespit eden teknoloji mücadelesini, istihbarat savaşlarını, taktik ve strateji oyunlarını akıcı bir dille metne yediriyor.
İkinci Dünya Savaşı’nı başından sonuna tüm cepheleri ve ayrıntı kısmı ile ele alan kitap, sığ bir kronoloji düzeni içinde akmak yerine karşılıklı bağlantıları kurarak her cepheyi açık ve anlaşılır biçimde analiz ediyor. 

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi kitap özeti

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi pdf oku

Kısa İkinci Dünya Savaşı Tarihi Pdf indir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.