Press ESC to close

Son Yaylım Ateşi Pdf indir

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Son Yaylım Ateşi pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde TÜRKÇE sayfadan oluşan Son Yaylım Ateşi kitabı 215 olarak çıkarılmıştır. Yuri Bonderev tarafından kaleme alınan Son Yaylım Ateşi isimli kitap 9789752821972 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatındadır. Son Yaylım Ateşi kitabını 19.08.2016 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Son Yaylım Ateşi pdf oku indir.

Son Yaylım Ateşi pdf indir

Yuri Bondarev’in eserlerinin kaynağı 1941-1945 senelerı arasında geçen zor savaş günleridir ve yazar savaş zamanını insan gücünün büyük, zor ve ağır bir sınavı olarak ifade eder. Dolayısıyla Stalingrad’da savaşan ve orada yaralanan Yuri Bondarev’in eserleri bizzat kendi tecrübelerinin mahsulüdür. Gözlemlediklerini, tanık olduklarını, anılarını kurgusal dokuya başarıyla sindirmiştir.
Son Yaylım Ateşi, Yuri Bondarev’in şahit olduğu zor savaş senelerını (1941-1945) anlatarak okuyucuyu savaşın anlamsızlığı ile yüzleştirdiği ve savaşı alanında insan ruhunda yaşanan bölünmüşlükleri, dönüşümleri açığa çıkaran bir çok gerçeklikle dolu eserlerinden biridir.
1959 senesinde yayına giren 1961 senesinde sinemaveya bir araya getirilen eserde; 1945 senesinde Sovyet Ordusu’nun Karpatlarda Almanlara karşı verdiği mücadele anlatılır. Almanlar bu sınırdan Kasno’ya doğru Sovyet Ordusu’nu sıkıştırmakta ve kaybettikleri Kasno’yu geri almak için bastırmaktadır. Yüzbaşı Novikov ve bataryası ne pahasına olursa olsun Alman tanklarını durdurmakla, Kasno’yu yeniden ele geçirmelerine engel olmakla görevlidir.   

Son Yaylım Ateşi kitap özeti

Son Yaylım Ateşi pdf oku

Son Yaylım Ateşi Pdf indir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.