Press ESC to close

Known2Me apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Known2Me apk indir apk download mod apk indir

Adres defteriniz otomatik olarak güncellenir.

Kay, iPhone ve Android akıllı telefonlar için kullanılabilen ÜCRETSİZ bir kişi yönetimi uygulamasıdır. İş değiştirdiğinizde veya eve taşındığınızda herkesi güncellemenin acısını hatırlıyor musunuz? K-kartları – “canlı bir kişi/kartvizit” – oluşturarak ve bunları tanıdığınız kişilere göndererek, herhangi bir veri girişi yapmalarına gerek kalmadan bilgilerinizi sanal olarak telefon rehberlerine yazıyorsunuz. Ayrıca Kay’da bu bilgileri değiştirdiğinizde, o K-kartına sahip olanlar telefon rehberlerinde otomatik olarak güncellenecektir. Kay uçtan uca şifrelenir, böylece verileriniz her zaman gizli kalır.

KAY BY KNOWN2ME NEDEN KULLANILMALIDIR:

VERİ GİRİŞİ YOK: Kay, iletişim bilgilerini paylaşmayı kolaylaştırır. Bilgilerinizi yeni tanıştığınız bir kişiye saniyeler içinde gönderin. Manuel olarak yazmaları gerekmeyecek ve karşılık verdiklerinde siz de olmayacaksınız. Bu bir üretkenlik KAZANIMI!

İSTEDİĞİNİZ KADAR K-KARTI OLUŞTURUN: Hepimizin birçok kişiliği var. Yalnızca aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşacağınız özel veriler yalnızca onlarla kalmalıdır. Tüm ayrıntıları paylaşmak için bir “AİLE VE ARKADAŞLAR” profili oluşturun. İş ortaklarınızın tüm bilgilerinize ihtiyacı yoktur, bu nedenle onlarla bir “İŞ” profili altında daha küçük bir ayrıntı grubunu paylaşmanız yeterlidir. Yapması ve kontrol etmesi gerçekten kolay olduğunu göreceksiniz.

KİMİN NE GÖRÜYOR KONTROLÜ: Kişilerinizden hangisinin hangi ayrıntılara sahip olduğunu bileceksiniz. Bütün kontrol sende.

KAY TELEFON REHBERİNİZİ TEMİZLER: Biri size bir K-kartı gönderdiğinde, otomatik olarak telefonunuzun adres defterine girilmesi için Kay’i telefon rehberinizle senkronize etmenizi rica ediyoruz. Ayrıca, iletişim detaylarında herhangi bir değişiklik yaparlarsa, telefon rehberiniz otomatik olarak güncellenecektir. Kay’i telefon defterinizin asistanı olarak düşünün.

TEMEL UYGULAMA ÜCRETSİZDİR: Birkaç özellik daha oluşturduğumuzda Pro sürümüne yükseltebileceksiniz.

GİZLİĞİNİZE ODAKLANIN VE REKLAM YAPMAYIN: İnsanlara bize davranılmasını istediğimiz şekilde davranmaya inanıyoruz. Bu nedenle size spam göndermeyeceğiz, reklamlardan para kazanmayacağız ve kesinlikle sosyal bir platform değiliz. İnsanların abone olabileceği katma değerli özellikler oluşturarak para kazanıyoruz.

Sizden haber almak için her zaman heyecanlıyız. Sorularınız, geri bildirimleriniz veya endişeleriniz varsa lütfen bize e-posta gönderin: [email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.