Press ESC to close

alkitronic apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

alkitronic apk indir apk download mod apk indir

Alkitronic® uygulaması vidalama işlemlerinin hızlı bir şekilde belgelenmesini sağlar.

alkitronic® uygulaması, yüksek kalite düzeyinde cıvatalı hızlı ve kolay belgeler sağlar. Kullanıcılarımız terminali (akıllı telefon veya tablet) tornavida Bluetooth aracılığıyla elde edilen bilgileri aktarmak ve ekrandan doğrudan okuma veya e-posta olarak gönderebilirsiniz.

sayısallaştırma hiç birlikte, özellikle mühendislik, gerçek ve dijital dünyayı büyümek çünkü endüstriyel 4.0 belgelendiren vidalama çağında son derece önemlidir. Vidanın hassasiyeti bu durumda, son ürünün önemli bir kalite özelliğidir. Bu kurulum süresini yardımcı olur ve böylece verimlilik ve süreç güvenilirliğini artırarak, maliyetleri azaltmak. vida küçük hatalar gayet yüksek maliyetler neden olabilir ve sözde emniyet kritik civatalama uygulamaları büyük tehlikeler oluşturmaktadır. Müşteri karar alkitronic® uygulaması olarak yatırım, böylece kendi ürünün güvenli ve doğru çalışmasını terk etmek istiyorsa, güvenilir teknolojileri ve önlemleri işlemek için tek yoldur. Teknisyenler, mühendisler ve diğer kullanıcıların hızlı ve kolay ve uzun bir belge almak onların cıvatalamanın kendileri için gerekli bilgi alkitronic® uygulamasını kullanabilirsiniz.

başka hiçbir Alman rakipleri şu anda vidalama belgelerine hizmet uygulamalar ile çalışmak gibi alkitronic® uygulaması, kendi sektöründe mutlak yeniliktir.

Bir bakışta alkitronic® uygulamanın avantajları:

• kendini açıklayıcı, çok dilli, menü güdümlü ve kullanımı kolay

• iOS ve Android akıllı telefonlar için uygun

veri aktarımı için Bluetooth arayüzü •

• platform bağımsız veri alışverişi kullanarak CSV dosyaları

• alkitronic® HSD EASD ve CLSD aygıtlarıyla kombinasyon halinde kullanılabilir

• Kullanımı kolay ve kullanıcı dostu bir formatta

uluslararası kalite standartlarına • Kontrol fonksiyonu ve uyum

• Uzaktan işyerlerinde tam işlevsellik

Alki Technik GmbH hakkında

alkitronic® marka yüksek performans, uzun vadeli deneyimi ve müşteri odaklı ortaklık anlamına gelir ve “Made in Germany” kalite klasik özelliklerini bünyesinde barındırır. 80’li yılların başlarında bu yana şirket geliştirmekte ve alkitronic® başarılı endüstrinin çeşitli alanlarında profesyonel kullanım için vidalama markası altında Almanya’da alki TECHNIK GmbH şirketi üretiyor. ürün yelpazemizi hem kılavuzu, pnömatik, elektrik ve hidrolik civatalama sistemlerini da içerir. Modern teknoloji ve üstün kalite bize küresel bir pazar lideri yapmak. patentli ürünleri hassasiyet ve yüksek kalite düzeyini takdir kullanılmak üzere tüm endüstriyel sektörlerde kullanılmaktadır. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, Enerji santralleri, kimya tesisleri, madencilik, çelik konstrüksiyon, ağır mühendislik ve rüzgar çiftlikleri gibi yeni çevre teknolojileri.

Daha fazla bilgi için, www.alkitronic.com ziyaret

Sorularınız için [email protected] irtibata geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.