Press ESC to close

Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri apk indir apk download mod apk indir

Sesi ve fotoğrafı metne çevirmek için sesli çevirmen uygulamasını çevirin

🔥Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri ile tanışın: En İyi Ses Tercümanınız ve Dil Arkadaşınız🔥

Dünyayı birbirine yaklaştıran devrim niteliğindeki sesli tercüman uygulaması olan Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri ile dil engelini aşın. Çok çeşitli güçlü özellikleri ve kusursuz kullanıcı deneyimiyle, Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri, ister seyahat ediyor, ister uluslararası arkadaşlar ediniyor veya dünya çapında iş yürütüyor olun, çok dilli iletişim için başvuracağınız araçtır.

Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri’in Temel Özellikleri:

🌐Desteklenen Tüm Diller: Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri, dünyanın dört bir yanından kapsamlı bir dil koleksiyonunu destekler..

🎤Ses Çevirmeni: Cihazınıza konuşarak gerçek zamanlı olarak zahmetsizce iletişim kurun. Gelişmiş ses tanıma teknolojimiz, kelimelerinizi hızlı bir şekilde hedef dile çevirerek farklı kültürlerden insanlarla akıcı konuşmalar yapmanızı sağlar.

📠OCR Tarayıcı Çevirisi: İşaretleri, menüleri veya belgeleri okurken dil engellerine elveda deyin.

🈂️Yabancı Arkadaşlarla Sohbet Edin: Hangi dili konuşurlarsa konuşsunlar, farklı ülkelerden arkadaşlarınızla bağlantı kurun.

📷Kamera Çevirmeni Tüm Diller: Cihazınızın kamerasını kullanarak çevrenizdeki metinleri anında çevirin. Çeviri kamerası mevcut çeviriyi yakalar ve yazmak ve konuşmak için hangi dilin kullanıldığını otomatik olarak algılar.

📸Fotoğraf Çevirmeni Tüm Diller: Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri’nin fotoğraf çevirmeni ile alışılmadık işaretlerin, posterlerin veya yazılı materyallerin ardındaki anlamı keşfedin.

🕮Phrase Book: Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri, çeşitli durumlar için kapsamlı bir konuşma kılavuzu sunarak cep boyutunda dil rehberiniz olarak işlev görür.

✅Kelimelerin ve cümlelerin anında çevirisi

✅Sesli mesajları, sesleri ve kayıtları zahmetsizce dönüştürün

✅Metni ve yazılı içeriği farklı dillere sorunsuzca çevirin

✅Ücretsiz olarak sunulan, dünyaca ünlü bir dil tercümanı

✅100’den fazla gerçek zamanlı dil parmaklarınızın ucunda

✅Konuşma ve sözlü dil alışverişi için uygun mikrofon işlevi

✅Geliştirilmiş anlayış için kapsamlı kelime anlamları ve tarihsel referanslar

Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri Arapça (العربية), Afrikaans, Bulgarca (Български), Bengalce (বাংলা), Basitleştirilmiş Çince (简体中文), Katalanca (Català), Çekçe (Čeština), Hırvatça (Hrvatski), Geleneksel Çince (體中文), Felemenkçe ( Hollanda), Danca (Dansk), Fransızca (Français), İngilizce, Filipince, Fince (Suomi), Yunanca (Ελληνικά), Almanca (Deutsch), Macarca (Magyar), Hintçe (हिंदी), İbranice (עברית), İtalyanca (Italiano) ), Endonezyaca (Endonezya) İzlandaca (Íslenska), Korece (한국어), Japonca (日本語), Litvanca (Lietuvių), Letonca (Latviešu), Malayca (Melayu), Norveççe (Norsk), Portekizce (Português), Lehçe (Polski) ), Farsça (فارسی), Rusça (Русский), Rumence (Română), İsveççe (Svenska), Slovence (Slovenščina), İspanyolca (Español), Slovakça (Slovenčina), Türkçe (Türkçe), Telugu (తెలుగు), Tamilce (தமிழ்) ), Tayca (ไทย), Urduca (مترجم), Ukraynaca (Українська), Yoruba, Zulu, Vietnamca (Tiếng Việt).

Nihai sesli tercümanınız ve dil arkadaşınız olan Sese Sesli Tercü: Sesli Çeviri ile sınırların olmadığı bir dünyayı deneyimlemeye hazır olun. 🔥🔥🔥

————————————————–

Memnun hissediyorsanız 5⭐️ puan verin

Uygulamayı sizin için daha iyi ve kullanışlı hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Herhangi bir öneriniz veya sorunuz varsa destek e-postası ile iletişime geçmekten çekinmeyin:[email protected]. Çok teşekkür ederim! Katkılarınız, uygulamayı gelecek sürümlerde daha iyi geliştirmeye devam etmemize yardımcı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.