Press ESC to close

Winters Tools-To-Go apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Winters Tools-To-Go apk indir apk download mod apk indir

Winters Instruments Mobile App

Winters Tools-To-Go, bazı Winters’ın en iyi araçlarına hızlı erişim sağlar.

– Basınç göstergesi veya termometre spesifikasyonlarını bilin, ancak Winters parça numarasını bilmiyor musunuz? Konfigüratörümüz, ihtiyacınız olan manometre veya termometre hakkında çok fazla veya çok az bilgi girmenize izin verir ve otomatik olarak bir dizi Winters parça numarası ve açıklama seçeneği üretir. Daha sonra bu bilgileri satın alma ofisinize, yerel dağıtım ortağınıza, bir Winters satış ofisine veya başka birine e-postayla gönderin.

– Bir Winters ürününü tanımlamaya mı çalışıyorsunuz? Ürün UPC’sini (ürün üzerinde ve ambalajda) hızla taramak ve parça numarasını ve ürün açıklamasını yukarı çekmek için Winters Tools-To-Go UPC Tarayıcısını kullanın. Daha sonra bu bilgileri satın alma ofisinize, yerel dağıtım ortağınıza, bir Winters satış ofisine veya başka birine e-postayla gönderin.

– Winters Tools-To-Go Rakip Cross-Over bir rakip ürün serisini seçmenize ve eşdeğer Winters serisini oluşturmanıza izin verir.

– Sıcaklık Dönüştürücü hızlı bir şekilde basınç birimlerini diğer 12 birime dönüştürür. Ayrıca Celsius’u Fahrenheit’e veya Fahrenheit’e Santigrat’a çevirir.

Kış Araçları-To-Go. . . . Enstrümantasyonu Kolaylaştırmak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.