Press ESC to close

e-devlet Soy ağacı sorgulama yapmak PDF indir

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

e-devlet Soy ağacı sorgulama yapmak, pdf kitap bölümümüzde 2018 senesinde kaleme alınan e-devlet Soy ağacı sorgulama yapmak kitabını sizlerle paylaştık. e-devlet Soy ağacı sorgulama yapmak kitabının detayları..

e-devlet Soy ağacı sorgulama yapmak – Özeti

e-devlet Soy ağacı sorgulama yapmak

e-devlet Soy ağacı sorgulama yapmak

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2018
Eklenme: Şubat 8th, 2018
Dil: Türkçe
2.495

http://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulamaTürkiye’de artık yeni bir döneme giriliyor! Artık sizde bilgisayardan yada mobil cihazlarınızdan alt üst soy detaylarınızi basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. e-devlet üzerinden sunulan bu yeni hizmet kısa bir sürede sistemin kilitlenmesine neden olmuştur. Birçok vatandaş meraklarını gidermek maksadıyla soy bilgilerine ulaşmak istemesinden dolayı sistem uzun süre ulaşılamaz olmuştur. Anlaşılan o ki uzun süre vatandaşlarımız e-devlet kapısının sunmuş olduğu bu hizmeti kullanacaklardır.

Peki soy ağacınızı sorgulamak için ne yapmak gerekiyor?

Öncelikle e-devlete ( turkiye.gov.tr ) adresine gitiş yapmanız gerekli.  Türkiye cumhuriyeti (tc) kimlik numaranızı ve e-devlet şifrenizi tercih ederek sisteme giriş uygulayabilirsiniz. Ardından Alt üst soy bilgileri sorgula menüsüne tıklayıp soy ağacınızı görmeniz olabilecek.

E-devlet Soy ağacı sorgula

Şimdilik soy ağacı sorgulamak yalnızca internet tarayıcısı üzerinden sorgu yapmaya imkan tanımaktadır. Umuyoruz ki yakın günlerde e-devlet kapısı uygulaması üzerindende soy bilgisi sorgulamak olabilecek olacaktır. Merakla e-devlet kapısı uygulamasının güncellenmesini bekleyeceğiz.

Bir önceki yazımız olan Sabitfikir Dergisi Ağustos 66. Sayı başlıklı kitabımızda kolektif, pdf dergi indir ve Sabitfikir Dergisi ile ilgili bilgiler verilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.