Press ESC to close

RTF Okuyucu Metin Okuyucu apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

RTF Okuyucu Metin Okuyucu apk indir apk download mod apk indir

RTF ve metin biçimi belgelerini görüntüleyen belge okuyucu aracılığıyla RTF

Android için rtf okuyucu, akıllı telefonunuzdaki RTF Formatındaki dosyaları tek bir dokunuşla okumak için eksiksiz bir çözümdür. RTF okuyucu, RTF Dosyalarını kolayca okuyabilmelerini ve görüntüleyebilmelerini sağlayan RTF Dosya Görüntüleyicisi adı verilen özelliği kullanarak kullanıcının telefonlarındaki herhangi bir RTF Dosyasını görüntülemesine veya okumasına olanak tanır. Zengin metin biçimlendirme dosyaları telefona .RTF uzantılı veya .rtf biçiminde kaydedilir. RTF Dosya açıcı, kullanıcının RTF Dosyalarını veya belgelerini android için rtf dosya görüntüleyicide görüntülemeye başlaması için belge okuyucu desteğiyle RTF Dosyalarını okuma işini daha kolay hale getirir.

Kullanıcının görüntülemesini iyi okuyucular gibi ideal hale getirmek için belgeyi sayfalar halinde görüntülemek de dahil olmak üzere tüm uygulamanın basit adımlarla çalışmasını sağlayan basit ve kullanımı kolay arayüzü ile kullanıcısı için ücretsiz olan RTF Dosya okuyucusu.

Uygulamanın metin görüntüleme özelliği, kullanıcının telefondaki tüm metin dosyalarını okumasına ve görüntülemesine olanak tanır. Metin dosyaları genellikle telefona .txt formatında kaydedilir. Desteklenen tüm formattaki dosyaları uygulamaya getirmek için varsayılan olarak Metin okuyucu uygulamasının etkin olduğu özellik. Belge okuyucu uygulamasını açarken, kullanıcıdan kendi dilini seçtikten sonra kullanıcının rahat edeceği dili seçmesi istenecek ve iyi okuyucular, biri RTF Görüntüleyici, diğeri Metin Okuyucu olarak adlandırılan iki seçeneğin görüntülendiği ana sayfaya yönlendirilecektir. RTF Dosyalarını okumak için, uygulama içindeki tüm RTF Belgelerini veya dosyalarını görüntülemek üzere RTF Okuyucu bölümüne tıklamanız yeterlidir. Benzer şekilde, herhangi bir metin dosyasını görüntülemek veya okumak için, sizi Metin dosyalarını seçebileceğiniz bir ekrana yönlendirecek olan Metin Görüntüleyici bölümüne basmanız gerekir. Metin okuyucu bölümü, desteklenen tüm metin biçimindeki dosyaları kullanıcıya görüntülemek üzere bu bölüme getirerek aynı şekilde çalışır. Kullanıcı paylaşımı açmak, okumak, silmek veya yeniden adlandırmak için dosyayı seçebilir. Kullanıcının rahat etmesi için sayfa modunu veya basit modu getirmek üzere kullanıcıya okuyucu modunu seçme esnekliği verilir. Metin belgesi, metin görüntüleyicinin belgeyi görüntüleme özelliği ile okunabilen metni görüntüler. İyi bir okuyucu, metin okuyucu desteği sayesinde metin belgesini tek tıklamayla okuyabilir. Telefona kaydedilen tüm metin dosyaları .txt formatındadır. Metin görünümü uygulaması, kullanıcıyı dosya görüntüleyicide yalnızca bir tıklamayla tüm metin dosyalarını okumaya ve görüntülemeye teşvik eder. İyi organize edilmiş dosya yöneticisi, metin görüntüleyiciyi, kullanıcılarının metin dosyalarını veya txt uygulamasını okuması için daha iyi bir uygulamanın bir adım üstünde yapar.

Uygulamalarımız Hakkında: Lütfen Dikkat Edin:

Uygulamalarımız, desteklenen tüm formattaki dosyaları belge okuyucu uygulamasında görüntülemek üzere getirmek için Tüm Dosyalara Erişim İzni’ni kullanır. Tüm Dosyalara Erişim İzni, belge okuyucunun sizin için desteklenen tüm belge dosyalarını uygulama içinde yüklemesine ve görüntülemesine izin verir. Tüm Dosyalara Erişim İzni olmadan, belge okuyucu uygulamaları belge dosyalarını size yükleme ve görüntüleme görevini yerine getirmez.

Belge okuyucu uygulamalarının cep telefonunuzda sorunsuz çalışabilmesi için Tüm Dosyalara Erişim İzni verin.

RTF Dosya görüntüleyici uygulaması, telefona .rtf formatında kaydedilen belgelerde mükemmel çalışır. RTF Dosya okuyucu uygulamasının kullanımı çok kolaydır, tek yapmanız gereken RTF Dosya görüntüleyici uygulamasını açmaktır. RTF Okuyucu, mevcut tüm RTF Dosyalarını telefondan otomatik olarak alır ve bunları uygulamanın içinde görüntüler. Dosya yöneticisi, RTF Dosya Görüntüleyici uygulamasında dosyaların sıra boyutuna ve alfasayısal düzenlemeye göre yönetilmesini kolaylaştıran RTF Görüntüleyici’ye zaten katıştırılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.