Press ESC to close

Mobile Recharge Card Scanner apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Mobile Recharge Card Scanner apk indir apk download mod apk indir

kart tarama ve uygulama kullanıcı kazı kazan kartında otomatik olarak kart yükleyecektir | Tarayıcı

Mobil Şarj Kart Tarayıcı uygulaması, bakiye kartını kamerada fotoğraf çekerek kolayca yüklemek için kullanılır. Yükleme kartı, kazı kazan kartları gibi sayıları okumak ve telefonda manuel olarak yazmak için gözlerinizi zorlamanıza gerek kalmayacak.

Sadece kart tarayıcı ve bu uygulamada kartınızı otomatik olarak yükleyecektir kullanıcı kazı kazan kartı ve fotoğraf çektikten sonra üst eylem çubuğunda uygulamada kam mevcut seçeneği ile fotoğraf çek, kamera Tarayıcı veya galeri tarafından çekilecek resminizi kırpabilir, seçtiğiniz kırpabilirsiniz Uygulamada bulunan kırpma işlevine sahip resim, resminizi yatay veya dikey olarak ayarlayabilirsiniz. Onay düğmesine tıklayan kartta belirli numarayı gösteren resminizi kırpın.

Onay düğmesine tıkladıktan sonra, kart yükleyici uygulamasında metin okuyucu işlevselliğini kullanabilirsiniz, kart numaranızı otomatik olarak okuyabilir ve ekranınızda gösterebilirsiniz, ardından aşağıda gösterilen ağınızı seçebilirsiniz, arzu ağınızı tıkladıktan sonra otomatik olarak Şarj Kartınızı yükleyecektir. tarayıcı Kamera yanlış tanırsa kart kodunu tamamen revize edebilirsiniz (hata oranı çok düşüktür). Mobile Recharge kart tarayıcı uygulaması, kamerada resim çekerek bakiye kartını kolayca yüklemek için kullanılır.

kullanır:-

kart zong, Telenor, caz, ufone yükleyebilir,

Çok teşekkürler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.