Press ESC to close

AnyMove Fake Gps apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

AnyMove Fake Gps apk indir apk download mod apk indir

GPS rotalarını değiştirmek için simüle edilmiş konum, sanal konumlandırma ve GPS manipülasyon özelliklerini kullanabilirsiniz. Bir düğmeye basarak GPS konumunuzu değiştirin.

Bu uygulamayla telefonunuzun GPS koordinatlarını root olmadan kolayca simüle edebilir ve konumunuzun başka bir yerde görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu, gerçek konumunuzu gizlemeniz gereken durumlarda gizliliğinizi korumanıza yardımcı olur.

Özellikler şunları içerir:

🕹️Joystick modu: Hareket yönünü kontrol etmek ve konumu daha sezgisel bir şekilde simüle etmek için joystick’i kullanın.

🚀Hareket hızını ayarlayın: Daha gerçekçi bir etki elde etmek için simüle edilmiş hareketin hızı gerektiği gibi ayarlanabilir.

🌍Tek tıklamayla atlama konumlandırma: Tek tıklamayla işlemle önceden belirlenen konuma hızla atlayın.

🤖Otomatik rota düzenleme: Simüle edilmiş hareketin rotasını otomatik olarak planlayarak simüle edilmiş konumu daha doğal ve pürüzsüz hale getirebilirsiniz.

🗺️Rotaları özgürce oluşturun: Belirli simülasyon konumlandırma ihtiyaçlarını karşılamak için simüle etmek istediğiniz hareketli rotaları özgürce çizebilirsiniz.

Yasal ve etik davranış kurallarını sürdürmek için bu GPS simülatörünü kullanırken lütfen geçerli yasal ve etik standartlara uyduğunuzdan emin olun.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen uygulamada geri bildirim bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.