Press ESC to close

THITTAM APP apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

THITTAM APP apk indir apk download mod apk indir

Ajanslar tarafından yürütülen işlerin Aşamalarını (ilerlemesini) ve Fotoğrafını yakalamak

Bu Uygulama, Tamil Nadu Hükümeti Kırsal Kalkınma ve Panchayat Raj Departmanı için geliştirilmiştir. 37 Bölgedeki 388 Blokta çalışan Mühendisler ve Denetçiler Köyü’ne, Tamil Nadu Kırsal Kalkınma Departmanı Portalında (https://tnrd.tn.gov.in) kullanıcı adları ve şifreler verilmektedir. Bu Uygulama yalnızca Bu Uygulama, çeşitli kurumlar tarafından yürütülen Android Cep Telefonları aracılığıyla çalışmaların Aşamalarını ve Coğrafi Kodlu Fotoğraflarını yakalamak için geliştirilmiştir.

Yetkili Mühendis Yardımcıları ve Gözetmenler THITTAM uygulamasına giriş yapar. Giriş yaptıklarında kendi yetki alanlarında devam eden çalışmalar cep telefonlarında görüntülenir. Her bir işin coğrafi çitlemesi, belirli bir iş için site işaretlendiğinde yapılır. Okul Binası İnşaatı, Anganwadi Binası, Panchayat Ofis Binası, Yol, Sokak Aydınlatması, Üst Tank İnşaatı, Zemin Seviyesi Resaerviou, Sondaj Kuyusu, Mezarlık Alanı vb. Su Temini İşleri gibi 500’den fazla iş türü vardır. çeşitli Programlar kapsamında ele alınmıştır.

Tamil Nadu’da 12525 Panchayt Köyü’ne yayılmış yaklaşık 80.000 yerleşim yeri bulunmaktadır. Bu konutlarda çalışmalar yürütülmektedir. Block Office’ten yetkili Mühendis Yardımcıları ve ZOverseer’lar, her bir işin ilerleyişini çeşitli aşamalarda işaretlemek için bu yerleşim yerlerini ziyaret ediyor. Ziyaretlerine istinaden yasa tasarısı geçiriliyor ve müteahhitlere para ödeniyor. Uygulama Çevrimdışı ve Çevrimiçi modda çalışacaktır. Çeşitli Planlar kapsamında yürütülen çalışmaların izlenmesi amacıyla Blok düzeyinde, İlçe düzeyinde ve Eyalet düzeyinde çeşitli raporlar üretilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.