Press ESC to close

APsystems EMA Manager APP apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

APsystems EMA Manager APP apk indir apk download mod apk indir

Sistem devreye alma, izleme ve sorun gidermeyi yönetin.

APsystems, APsystems mikro invertör sistemi devreye alma, izleme ve sorun gidermeyi yönetmek için yeni bir uygulama olan EMA Manager uygulamasını sunar. Kurulumcular artık akıllı telefonları veya tabletleri aracılığıyla müşterilerinin hizmet yeteneklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde geliştirebilirler. Bu uygulama, montörlere uzaktan site yönetimi için birçok yeni ve geliştirilmiş özellik sağlarken, izlenen sistem kurulumunu rahatlıkla kolaylaştırır.

Tek bir oturum açma kullanarak akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki EMA web portalında bulunan tüm mevcut özelliklerden yararlanın. Gerçek zamanlı sistem kontrolü, teşhis yetenekleri ve sorun giderme artık EMA Manager Uygulaması ile ellerinize geliyor. Google Play’de bulunan ve yenilenmiş bir ECU_APP’yi de içeren bu yeni uygulama, ECU ve mikro dönüştürücü bağlantısı, enerji üretimi, sistem sorun giderme ve yerinde olmaya gerek kalmadan tam tesis yapılandırması ve izleme özelliği gibi ek özellikler sağlar.

Yeni uygulamaya dahil edilenler, toplam müşteri sayısı, kurulu invertörler ve üretilen toplam enerji dahil olmak üzere montörlere özel istatistikler ve kurulum personeline değerli bilgilerin yanı sıra çevresel etkilerini sergilemek için benzersiz bir satış aracı sağlar.

Yeni uygulama, APsystems kısa süre önce EMA platformunda 120’den fazla ülkede 100.000 kayıtlı kurulumu aştığı için tanıtıldı. APsystems’in ayak izi dünya çapında büyümeye devam ederken, bu uygulama, APsystems’in kurulumu kolay inverter platformunda sadeliği ve rahatlığı yeniden tanımlaması gibi, solar inverter kurulumunun kolaylığını yeniden tanımlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.