Press ESC to close

Moorgen SmartHome apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Moorgen SmartHome apk indir apk download mod apk indir

Basit, rahat ve insanlaşmış

Moorgen Akıllı Ev sizin için özel bir platformdur. Uygulama sayesinde, akıllı cihazların birbirine bağlanmasını ve etkileşimini sağlamak ve sizin için yeni bir akıllı yaşam tarzı getirmek için her türlü iletişim teknolojisi örneğin otobüs ve kablosuz olarak bağlanabilir.

App’in koleksiyonunun değeri uygun kullanım ve kişisel çözümlemedir. Kullanım verimliliğini artırmak için favori cihazınız için toplamak üzere sol üstteki yıldız düğmesine tıklayabilirsiniz.

Oda sizin kontrol merkeziniz olur ve tüm cihazlar siparişinizi takip eder ve Moorgen Uygulamasına bağlıdır. Uygulama ayrıca zemin ve oda hızlı anahtarı gibi birçok hızlı anahtar fonksiyonuna sahiptir.

Smart customary index işlevi, çalışma sıklığınıza veya son işleme göre otomatik olarak sıralanabilir.

Sahne, çoklu cihazı aynı anda çalıştırabilir. Örneğin, uyanma sahnesine tıklayabilirsiniz ve ön ayarlarınıza göre, sistem durumu elde etmek için çoklu cihazı çalıştıracaktır.

Güvenlik, herhangi bir anda odadaki her şeye bir bakışta göz atmanıza yardımcı olabilir, Moorgen, uzaktan kontrol ve bilgi aktarma işlemlerini gerçekleştirmek için aile monitör sisteminin tüm çözümlerini de destekler.

Moorgen Akıllı Ev Uygulaması sayesinde, hayatın her alanında mükemmel teknolojiyi kullananların farkında olacaksınız. Şimdi, lütfen Moorgen stiline ait akıllı hayatın tadını çıkarın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.