Press ESC to close

WeWatch apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

WeWatch apk indir apk download mod apk indir

Topluluk gruplarının yerel ilgi alanlarına yönelik bilgileri toplaması ve dağıtması için

* Topluluk grupları, endişe duydukları çevresel ve sosyal sorunları kaydeder ve şu anda çok sayıda sosyal medya platformunu kullanarak birbirleriyle iletişim halindedir.

* Bir Watch uygulaması kullanıcısının verilerinin bir topluluk grubuna sunulması için kullanıcının yerel Organizers kimlik bilgilerini kullanıcıların Watch uygulamasının hesap kısmına girmesi gerekir.

* Herhangi bir zamanda artık gruba katılmak istemezlerse, kimlik bilgilerini uygulamadan kaldırmaları yeterlidir. Ancak yine de kendi kullanımları için diledikleri her şeyi kaydedebilirler.

* We Watch uygulaması, grupların telefon görüşmesi yapmadan ve e-posta veya metin göndermeden gerçek zamanlı olarak bilgilerini çok daha verimli bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak.

Bu bilgiler, basitçe yanlış yere, kaldırımlara park edilmiş veya mülklere erişimi engelleyen bir motorlu aracı veya suçluların suçları planlamak ve infaz etmek için kullandıkları araçları içerebilir.

* İlgili yerlerde We Watch uygulaması, gözlemlerin tarih ve saat damgalı resimlerini yakalar, böylece grubun diğer üyeleri onlara bakabilir.

* Kaydedilen diğer veriler arasında arı sürüleri, köpeklerin kaldırım kirliliği, çöplerin uçarak devrilmesi, su baskını veya elektrik kablolarının kesilmesi gibi kamu hizmeti sorunlarından herhangi bir şeyin kaydı yer alır. Her veri kategorisi için bilgi, kaynaklandığı topluluk grubuna otomatik olarak dağıtılabilir.

* Sistem tarafından Sosyal medyada otomatik olarak hiçbir veri gönderilmez, yalnızca yerel grup içinde paylaşılır.

* Grubun yöneticisi, gruplarının kullanıcılarının We Watch uygulamasını ve e-CID uygulamasını kullanmalarını engelleyebilir. Tool Register uygulaması ve Tack register uygulaması, grubun diğer üyelerine de bilgi gönderebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.