Press ESC to close

Security Antivirus apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Security Antivirus apk indir apk download mod apk indir

Android, temiz virüs ve önemsiz dosyalar için antivirüs.

Mobil antivirüs ve güvenlik, yüzleşmemiz gereken en önemli şeydir. Cep telefonumuzda çok sayıda hassas gizlilik verisi, banka, kişiler, fotoğraflar, mesaj. Virüslerden, Casus Yazılımlardan, Truva Atlarından, kötü amaçlı yazılımlardan, güvenlik açıklarından, reklam yazılımlarından, Gizlilik meraklılarından, gasptan, kimlik avından ve WiFi casusundan nasıl korunabilirsiniz? Virüsler nasıl temizlenir ve virüsler nasıl temizlenir? Antivirüs bunu yapmakta iyidir.

Güvenlik içermeyen antivirüs, güvende kalmanıza ve gizliliğinizi korumanıza yardımcı olabilir. Şüpheli uyarı, temiz virüsler , casus yazılımlar, şantaj ve Truva atları.

Yeni özellikler:

Güvenlik Antivirüs ve Virüs Temizleme

Özel, Fotoğraf, Banka ve Hesap bilgilerinizi vb. Koruyun. Android’inizi güvende tutun, Bu Antivirus Master.

Cep telefonunuzu herhangi bir gasp Virüsünden, kötü amaçlı yazılımdan, reklam yazılımından veya Truva atından korumak, dünya çapında en iyi anti virüs koruma hizmetini sunabilir.

ÖNEMLİ DOSYA TEMİZLEME

Maks Önemsiz dosyaları temizleyin, kalan dosyaları temizleyin, kullanılmayan apk’leri ve depolamayı boşaltmak için önbelleği temizleyin.

BELLEK DURUMU İZLEME

Bellek durumu monitörü ile sisteminizin bellek kullanımının durumunu kolayca görüntüleyebilirsiniz. Bu, tam olarak ne kadar belleğin kullanılmakta olduğunu ve kalan kullanılabilir bellek alanının yüzdesini görmenizi sağlar.

Gizlilik Riski Tespiti

Mobil Güvenlik Analizi, WiFi Güvenlik Analizi, Tarayıcı Güvenliği Kontrolü, cep telefonunuzun herhangi bir şantaj Virüsü, kötü amaçlı yazılım, reklam yazılımı veya Truva atından korunduğundan emin olun.

Tek Dokunuşla Hızlı Güvenlik Taraması

Hem Yerel AntiVirüs Güvenlik Motoru hem de Bulut Güvenlik Hizmeti. Virüs, kötü amaçlı yazılım, reklam yazılımı veya Truva atlarını hızlı bir şekilde kontrol edin ve temizleyin.

Antivirüs ile Ücretsiz Güvenlik! %100 ücretsiz indirin, ŞİMDİ en iyi antivirüs yazılımını edinin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.