Press ESC to close

BIRSE apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

BIRSE apk indir apk download mod apk indir

BIRSE görsel araması yapın, ürünleri bulun ve fiyatları doğru bir şekilde karşılaştırın.

BigGo Fiyat Karşılaştırma Sitesi’nin yeni hizmeti BIRSE, bilgi erişiminde önemli bir atılımı işaret ediyor. Esas itibarıyla BIRSE, tasarım felsefesinde, sonuçların sunumunda ve genel anlayışında, çoğu insanın genel olarak “görüntü arama” olarak algıladığı sistemle karşılaştırıldığında önemli bir farklılığa sahip bir “görsel arama” sistemidir.

Yeni Bir Atılım

BIRSE, metin ve görselleri birleştiren sıfır örnekli bir öğrenme modeli oluşturan üretken araçlar üzerine kurulmuştur. Bu yenilikçi görsel arama sistemi, ünlü Görme Dili Modellerine (LLM’ler) çok benzer şekilde, “görüntü anlama” yeteneklerine sahiptir. Yalnızca görünüm ve renklerin ötesine geçerek, görüntülerin ortak anlamlarla tanımlanmasına olanak tanır. Bu, bir öğenin dokusu ve stili gibi özellikleri içerir ve standart görsel aramalarının analiz edemediği belirli özellikleri kelimelerle ifade etmenin karmaşıklığını çözer.

Uygulama Senaryoları

Geçmişte BigGo arama motorunu kullanmak, ürünleri sorgulamak ve karşılaştırmak için anahtar kelimelerin girilmesini gerektiriyordu. Bu yaklaşım, bilgisayar bileşenleri ve elektronik cihazlar gibi açık spesifikasyonlara sahip öğelere uygun olsa da, metinsel olarak tanımlanması zor olan moda, mobilya veya çeşitli stil ve materyallere sahip nesneler için daha az etkilidir.

Ürün Yönelimi

Diğer bir zorluk ise, özellikle modayla ilgili içeriklere yönelik arama sonuçlarının sıklıkla görsel veritabanlarına ve etkileyici kıyafet fotoğraflarına yol açmasıdır. Alışveriş platformlarında doğrudan satın alma seçenekleri bulmak eskiden sınırlıydı, hatta imkansızdı. BIRSE’nin piyasaya sürülmesinden önce, diğer görsel arama sistemleri de benzer işlevsellik sunuyordu ancak arama ölçekleri ve doğrulukları özellikle olağanüstü değildi. BigGo’nun güçlü parametre modelleri ve 500 milyon yerli üründen oluşan veri tabanı ile bu uygulamanın yeteneklerini geliştirmeyi ve kullanıcıların istedikleri ürünleri hızlı bir şekilde bulmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.