Press ESC to close

Beat Now apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Beat Now apk indir apk download mod apk indir

Video ve müzik için reklamları atlamak, akıcı mp3 oynatmanın ve kayan açılır pencere oynatmanın keyfini çıkarmak için Tuber

💢Video izlerken sürekli reklam çıkmasından rahatsız mı oluyorsunuz?

💢 Müzikten keyif almanızı engelleyen reklamların kesintiye uğradığını mı hissediyorsunuz?

💢 Video izlerken reklamları tekrar tekrar atlamak zorunda kalmayı sinir bozucu mu buluyorsunuz?

Beat Now – reklamsız video izlerken ve müzik dinlerken kullanılan bir uygulama, yukarıdaki sorunları çözmenize yardımcı olacaktır.

Beat Now, ana hedefi en iyi müzik deneyimini sunmak olan, Android platformundaki müzik ve video severler için harika bir mobil uygulamadır.

Özel olan şey, Beat Now’ın video izlerken veya müzik dinlerken rahatsız edici reklamlara sahip olmaması, Resim İçinde Resim modu (resim içinde resim),… Bu kombinasyonla Beat Now yol arkadaşınız olacak. Film izlemenin, müzik dinlemenin, realite TV izlemenin keyfini çıkarma yolculuğundaki herkes için mükemmel…

Rahatsız edici reklamlar yok

Beat Now’ın öne çıkan özelliklerinden biri de sinir bozucu reklamların tamamen kaldırılmasıdır. Video izlerken veya müzik dinlerken hiçbir reklam deneyiminizi kesintiye uğratmaz. Bu, rahatsız edici reklamlarla kesintiye uğramadan müziğinize odaklanabileceğiniz anlamına gelir.

Resim İçinde Resim

Beat Now, “Resim İçinde Resim” (PiP) modu adı verilen ilginç bir özellik sunuyor. Bu mod, telefonunuzun ana ekranına yerleştirilmiş küçük bir pencerede video izlemenize veya müzik içeriğini izlemenize olanak tanır. Bu, telefonunuzda diğer görevleri yaparken durmadan müzik veya videoların keyfini çıkarmaya devam edebileceğiniz anlamına gelir. PiP, müzik deneyiminizi kaybetmeden çoklu görev yapmanıza olanak tanıyan kullanışlı ve çoklu görev özelliğidir.

Özellikler yalnızca MP3 müzik çalar

Beat Now basitlik ve verimliliğe odaklanıyor. Bu uygulama MP3 formatını seçmenizi sağlayarak seçilen videoyu oynatmadan kolayca müzik dinleyebilmenizi sağlar.

Kullanım dostu arayüz ve kullanımı kolay

Beat Now, en sevdiğiniz şarkıları kolayca aramanıza ve seçmenize yardımcı olan, kullanıcı dostu ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Kolayca kişisel çalma listeleri oluşturabilir, kategoriler oluşturabilir ve çevrimdışı dinlemek için müzik indirebilirsiniz. Teknoloji uzmanı olmanıza gerek yok, bu uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çeşitli müzik kitaplığı

Beat Now, birçok farklı türden milyonlarca parçanın yer aldığı zengin bir müzik kütüphanesine sahiptir. Pop, rock, hip-hop, EDM veya başka herhangi bir türün hayranı olsanız da, zevkinize uygun müziği burada bulabilirsiniz. Beat Now’ın kütüphanesi her zaman en yeni müziklerle güncellenerek güncel müzik trendlerinden haberdar olmanızı sağlar.

8K’ya Kadar Çözünürlük

– Varsayılan olarak etkin olan videoların maksimum çözünürlüğü.

– 144p’den 8K’ya kadar tüm çözünürlüklerdeki videoları oynatabilir, en iyi kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Düzenli güncellemeler ve destek

Beat Now, kullanıcılarına her zaman en iyi deneyimi sunmaya çalışır. Bu nedenle, yeni özellikler ve hata düzeltmeleri sağlamak için uygulama her zaman düzenli olarak güncellenmektedir. Aynı zamanda Beat Now’ın destek hizmeti, karşılaşabileceğiniz her türlü sorunu çözmenize yardımcı olmak için her zaman hazırdır. Her zaman kullanıcıların görüşlerini dinliyor ve uygulamayı tüm ihtiyaç ve istekleri karşılayacak şekilde geliştirmeye çalışıyoruz.

Beat Now, bir dizi ilgi çekici özelliğe sahip, video izlemek ve çok işlevli müzik dinlemek için kullanılan, reklamsız bir mobil uygulamadır. Beat Now, sinir bozucu reklamların kaldırılmasından Resim İçinde Resim özelliğine kadar kullanıcıların gerekli gereksinimlerini sağlamaya çalışmaktadır. Müzik dünyanıza benzersiz ve heyecan verici bir şekilde girmek için uygulamayı bugün indirin. Beat Now – Hayatınızı her zamankinden daha müzikal hale getirin!

** Not **

1. Şimdi Yenin – Pure Tuber: Video için Reklamları Engelleyin, Free Premium, üçüncü taraf bir tüp API’sidir. Videoların içerikleri API Servislerinden alınmıştır.

2. Beat Now – Pure Tuber, API Kullanım Koşullarına uygundur.

3. You Tube’un Kullanım Koşulları uyarınca, Tube’daki videoları ekran kilitli olarak görüntülememize veya şarkı indirmenize izin vermiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.