Press ESC to close

ScanForm apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

ScanForm apk indir apk download mod apk indir

El yazısı girişi ile bantlı formlar için yüksek doğruluklu OCR.

ScanForm, yazılım ve A.I.’de en son teknolojiyi kullanır. 60 saniyede kağıttan Excel’e geçmenizi sağlayan, elle yazılmış verileri yüksek doğrulukla otomatik olarak kopyalamak için.

Teknoloji, kuruluşların normal kağıdın dayanıklılığından, ölçeklenebilirliğinden ve kullanım kolaylığından faydalanmalarını sağlarken, aynı zamanda temiz dijital verileri elektronik veritabanlarında çok hızlı bir şekilde saklar.

Yerel ayarlarınız ve kullanım durumlarınız için özelleştirilmiş formlar, optik karakter tanıma modelleri ve analizler geliştirmenize yardımcı olarak, işletme kararlarına ve veri odaklı politika oluşturmaya odaklanmanıza yardımcı olabiliriz.

ScanForm, QED (https://qed.ai) tarafından, kaynak fakir koşullarda epidemiyolojik gözetim ile tıbbi kliniklere yardımcı olmak, lojistik ve transkripsiyon maliyetlerini azaltmalarını ve veri kalitesini önemli ölçüde iyileştirmelerini sağlamak için inşa edilmiştir. QED’in misyonu ile uyumlu olarak ScanForm, gıda güvenliği ve insan hakları konusunda çalışan kuruluşları da güçlendiriyor.

Not: ScanForm, yalnızca şablonları ScanForm yazılımımızla önceden bantlanmış kağıt formlarına uygulanabilir. Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine ulaşmak için bu teknolojiyi kullanmakla ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://qed.ai/scanform adresini ziyaret edin ve [email protected] adresindeki ortaklık için bize ulaşın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.