Press ESC to close

Bas Ekolayzer – ses yükseltici apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Bas Ekolayzer – ses yükseltici apk indir apk download mod apk indir

Ses yükseltici, maksimum hoparlör ses efektleri ile sesi artırmaya yardımcı olur

Hoparlör Güçlendirici ve Ses Yükseltici, müzik ve ses severler için özel olarak tasarlanmıştır. Ses Ekolayzır ve Ses Yükseltici, Ekstra Ses, yüksek ses, Bas Güçlendirme, Amplifikatör ve Ekolayzır ile Android telefonunuzun ses kalitesini artırır. Güçlü bas ve daha fazla Bas Güçlendirici, Ses Yükseltici ve mobil cihazınız için mükemmel bas güçlendirici uygulamasıyla kristal netliğinde ses deneyimi yaşamak istemelisiniz.

Bas Kuvvetlendirme, bir ses sinyalinin genliğini veya gücünü artırmak için tasarlanmıştır, bu da cihazınızda daha yüksek ve daha güçlü bir ses çıkışı sağlar. Speaker Booster – Sound Volume ile cihazınızın ses çıkışını yeni seviyelere yükselterek size daha yüksek, daha sürükleyici ve net bir ses deneyimi yaşatabilirsiniz. Hoparlör Güçlendirici, kullanıcıların ses çalma ses seviyesini önemli ölçüde yükseltmelerini sağlar.

Ses yükseltici ve Hoparlör Güçlendiricinin özellikleri:

MAKSİMUM 200’e kadar ses seviyesini artırın%

Medya ses kontrolü

Şarkı başlığını ve sanatçıyı görüntüleme

Bas Kuvvetlendirme Aktivasyon Göstergesi

Özelleştirilebilir Frekans Aralığı

Ayarlanabilir Bas Yoğunluğu

Çoklu Ses Aygıtı Uyumluluğu

Hepsi bir arada ses kutusu ve bas uygulaması

Bas güçlendirme: Bas güçlendirme özelliği, düşük frekans aralığını zenginleştirerek müzikteki derinliği ve etkiyi ortaya çıkarır, bu da dans müziği ve hip-hop filmleri ve başka bir ses efekti için mükemmeldir.

Güçlendirilmiş Ses: Maksimum ses yükseltici özelliği, ses veya müzik çıkışını normal sınırların ötesine yükselterek daha yüksek ve daha güçlü bir ses deneyimi sağlar. Maksimum ses yükseltici ile kullanıcılar, gürültülü ortamlarda bile seslerinin veya müziklerinin net bir şekilde keyfini çıkarmalarını sağlayarak dış gürültünün ve dikkat dağıtıcı unsurların üstesinden gelebilir.

Gelişmiş Ses Kalitesi: Ses geliştirici özelliği, müziğinizin sesini ayarlayarak, frekansları dengeleyerek ve daha keyifli bir dinleme deneyimi için netliği artırarak genel ses veya hoparlör kalitesini artırır.

Ses efektleri: Bu özellik, farklı ortamlar, türler veya ruh halleri için hazır ayarlar ve yankı, yankı ve surround ses gibi farklı sesleri ayarlama yeteneği dahil olmak üzere ses deneyimini özelleştirmek için çeşitli seçenekler sunar.

Bluetooth hoparlör uyumluluğu: Bu özellik, kullanıcıların kablolara veya fiziksel bağlantılara ihtiyaç duymadan çeşitli cihazlardan en sevdikleri ses veya müzikleri yayınlamalarına olanak tanıyan kolay ve sorunsuz kablosuz bağlantılar sağlar.

Müzik ekolayzır: Bu özellik, kullanıcıların ses frekanslarını hassas bir şekilde ayarlamasına ve kişiselleştirmesine olanak tanıyarak tercihlerine uygun ve ses kalitesini optimize eden net bir ses deneyimi yaratır.

Ses seviyesini artırın: Bu özellik, ses çıkışını yükselterek daha yüksek ve daha etkili bir ses deneyimi sunar, böylece nerede olursanız olun güçlü, sürükleyici sesin keyfini çıkarabilirsiniz.

Hoparlör Ses Seviyesi – Ses Yükseltici amplifikatör, düşük seviyeli bir ses veya müzik sinyali alır ve hoparlörleri veya kulaklıkları sürmek için uygun bir seviyeye yükselterek sesin daha net ve daha uzak mesafelerde duyulmasını sağlar. Ses yükseltme, kullanıcıların bir ses sisteminin ses frekanslarını kendi beğenilerine göre ince ayar yapmasına ve ayarlamasına olanak tanır.

Yüksek Ses yükselticimiz hoparlörler için ekstra ses sağlayabilir. Hoparlör sesi, özellikle hip-hop ve diğer müzik türlerinde sese derinlik, zenginlik ve etki katarak daha düşük frekansları artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.