Press ESC to close

App Internet Manage: WiFi/Data apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

App Internet Manage: WiFi/Data apk indir apk download mod apk indir

Mobil veri / WiFi kullanan uygulamaları yönetin ve uygulamalarda internet kullanımını kontrol edin.

Biz uygulamaya erişirken uygulamalar interneti kullanır. Reklamlar veya başka amaçlar için kullanılabilirler. Bu uygulamayı kullanarak, bu uygulamalardaki internet kullanımını kontrol edersiniz. Uygulamaların mobil veri veya WiFi kullanmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca, yalnızca WiFi üzerinde kullanılabilecek ve mobil veri tasarrufu yapmanıza yardımcı olacak bir seçim yapabilirsiniz.

Uygulama Ana Özellikleri:

– Uygulamaların arka planda mobil veri veya WiFi internet kullanmasını engelleyin.

– Bireysel uygulamaların internet veya WiFi bağlantısının kontrolü.

Uygulama internet bağlantısını engellemek için hizmeti açıp kapatabilirsiniz.

– Görevinize odaklanmanızı sağlar.

– İnternet kullanımının erişimine izin vermediğiniz için uygulamalara erişirken reklamları engelleyin.

– Telefonunuzda yüklü uygulamaların tam listesini alın.

– Bireysel uygulamanın veri kullanımını günlük, haftalık, aylık olarak da kontrol edebilirsiniz.

İzin:

– VPN Hizmeti: Uygulamanın temel işlevselliği için VPN bağlantısı gereklidir. Uygulamaların temel işlevi, bu uygulamaların başlatılması sırasında seçilen uygulamalar için internet uygulamalarını devre dışı bırakmaktır. Bunu yapmak için, kullanıcı tarafından seçilen uygulamalar için internet kullanımını engelleyebilmemiz için VPN hizmetini kullanmamız gerekiyor. .

– Tüm Paketleri Sorgula: Bu uygulama veya kullanıcının telefonundaki uygulamalar için internet kullanımını etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak, böylece yüklü uygulama listesini almak için, Tüm Paketleri Sorgula iznini kullanmamız ve kullanıcının internet kullanımını engelleyecek uygulamaları seçmesine izin vermemiz gerekir. bu uygulamalar.

Erişilebilirlik hizmetleri: Kullanıcı tarafından hangi uygulamanın başlatıldığını tespit etmek ve o uygulama için internet kullanımının devre dışı bırakılıp bırakılmadığını kontrol etmek için Erişilebilirlik iznini kullanırız. Ve kullanıcı, başlatılan uygulama için internet kullanımını devre dışı bırakacak uygulamayı seçtiyse, kullanıcıya söz konusu uygulama için internet devre dışı bırakıldı uyarısını gösterebiliriz.

Yer Paylaşımı Çiz: Kullanıcı, internet kullanımını devre dışı bıraktığı herhangi bir uygulamayı başlattığında, bu uygulamanın o uygulama üzerinden interneti kullanamayacağını belirten bir Pop-up iletişim kutusu göstermemiz gerekir. Bu Pop-up iletişim kutusunun uygulama üzerinde görüntülenmesi için Yer Paylaşımı Çiz iznini kullanmamız gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.