Press ESC to close

Liberador apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Liberador apk indir apk download mod apk indir

Mobile (3G / 4G) ve Wi-Fi ağlarında Liberador.net cihazınızı yapılandırın.

Android cihazınızı hem Mobil (3G/4G) hem de Wi-Fi Ağları için Liberador.net Smart DNS ile kolayca yapılandırın.

Bu Liberador Uygulaması ile, Liberador.net Smart DNS kullanımını tek bir basit düğme tıklamasıyla Etkinleştirebilir ve Devre Dışı Bırakabilirsiniz.

Liberador Uygulaması ayrıca İnternet Servis Sağlayıcınızın DNS Hijacking yoluyla DNS iletişimlerini filtreleyip filtrelemediğini de algılayabilir ve Liberador Smart VPN aracılığıyla DNS iletişimlerini şifreleme seçeneği sunar.

Liberador Uygulaması nasıl çalışır?

Liberador.net Smart DNS aktivasyonu, cihazınızdaki yerel bir VPN bağlantısı üzerinden yapılır. Üçüncü taraf VPN kullanılmaz, bağladığınız VPN kendi cihazınızdadır. Bu yerel VPN’e bağlıyken, DNS Sunucuları ayarlarınız otomatik olarak Liberador.net DNS Sunucularına ayarlanır.

Bu sayede Wi-Fi Ağ bağlantınızda Liberador.net DNS Sunucu adreslerini manuel olarak ayarlamanıza gerek kalmaz ve çoğunlukla Liberador.net DNS’yi Mobil Ağ bağlantılarınızda kullanabilirsiniz.

DNS Sunucularımızla Wi-Fi bağlantınızı manuel olarak yapılandırmayı tercih ederseniz, bunun nasıl yapılacağına ilişkin talimatları burada bulabilirsiniz: https://liberador.net/en/how-to-setup/

Liberador Smart VPN’nin etkinleştirilmesi, güvenli bir tünel aracılığıyla Liberador Smart DNS ile DNS iletişimlerinin şifrelenmesini sağlar.

Liberador Smart VPN ile, DNS Hijacking yoluyla DNS’lerinin kullanımını zorlayan ağlarda bile Liberador’u kullanabilirsiniz. Birçok halka açık WiFi ağında ve bazı İnternet Servis Sağlayıcılarında durum böyledir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.