Press ESC to close

Andoff apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Andoff apk indir apk download mod apk indir

Uygulamaların ve cihaz özelliklerinin gelişmiş şekilde kilitlenmesi için bir uygulama.

Andoff, diğer uygulamaları özellikle etkili bir şekilde engellemek veya belirli bir ölçüde korumak için kullanılabilen bir uygulamadır. Ayrıca, belirli cihaz işlevleri bloke edilebilir (dondurulabilir), böylece yalnızca kullanıcı tarafından bir şifre yardımıyla veya bir bekleme süresinden sonra değiştirilebilir.

Özellikler şunları içerir, örneğin:

– Yüklü uygulamaları engelleme (sistem uygulamaları dahil)

– Güvenli modu engelleme

– Fabrika ayarlarına sıfırlamanın engellenmesi

– Yeni yüklenen uygulamaları engelleme

– Kaldırmaya ve zorla durdurmaya karşı uygulamaların korunması

– ve daha fazlası…

Andoff, özelliklerini sağlamak için özel sistem yönetimi özelliklerini kullandığı için çoğu uygulama engelleyiciden farklıdır. Bunlar zaten her Android cihazında bulunur, ancak genellikle kullanıcı (ve normal uygulamalar) tarafından kullanılamaz. Andoff, bu sistem işlevlerini kullanarak geleneksel uygulama engelleyicilerden tamamen farklı bir düzeyde koruma sağlayabilir. Uygulamaya bir kez atanması gereken özel “cihaz sahibi ayrıcalıkları” gerektirir.

Andoff, çeşitli dijital bağımlılık türleri ile mücadele eden ve her tür dijital içerik için istenmeyen dürtüsel isteklere karşı özellikle güçlü korumaya ihtiyaç duyan kişiler için tasarlanmıştır.

Uygulamanın çalışması için sözde “cihaz sahibi ayrıcalıkları” gerekir. Andoff için gerekli olan özelliklerin çoğu, ancak bu ayrıcalıklar verilirse kullanılabilir hale getirilebilir. Cihaz sahibi ayrıcalıkları, bir uygulamaya verilebilecek en yüksek ayrıcalık türüdür (sistem ayrıcalıkları dışında).

Bu tür ayrıcalıklara sahip bir uygulama, kullanıcıların haberi olmadan pek çok şey yapabilir, bu nedenle bu tür bir ayrıcalık yalnızca çok güvenilir uygulamalara verilmelidir. Bu yeteneklerle ilgili sorumluluğun bilincindeyiz ve Andoff’un bunları yalnızca kullanıcılar tarafından talep edilen özellikleri uygulamak için kullanacağına söz veriyoruz.

Cihazdaki kişisel bilgileri veya verileri/resimleri/videoları/belgeleri okumaz ve bu tür verileri herhangi bir yere yüklemeyiz. Andoff’a bu ayrıcalıkları vermek istemezseniz, uygulama reklamı yapılan hizmetleri sağlayamayacaktır. Bu durumda Andoff’u kullanamayacaksınız ve ihtiyaçlarınıza daha uygun başka bir çözüm bulmanız gerekecek.

Cihaz sahibi ayrıcalıkları, normal Android izinleri gibi verilemez. Andoff, cihazın fabrika ayarlarına sıfırlanması veya Android hata ayıklama köprüsü (ADB) aracılığıyla ayarlanmalıdır. Bu bağlantı, bu izinleri ayarlamak için her iki yöntemi de açıklayan bir kılavuza işaret eder: https://docs.pluckeye.net/andoff

Bu uygulamayı Play Store’dan yüklerseniz, bu kılavuzda açıklanan ADB yöntemini kullanmanız gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.