Press ESC to close

RTF Okuyucu RTF Dosya apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

RTF Okuyucu RTF Dosya apk indir apk download mod apk indir

Belgeleriniz için verimli bir dosya yöneticisi ile telefonunuzdaki.

Cep telefonu kullanımının geçmişten bu yana oldukça arttığı günümüzde ofis dosyalarının okunması, bu RTF Viewer, RTF Reader uygulaması yardımıyla telefon üzerinden belge okumanızı çok daha kolay hale getiriyor. Rtf dosya görüntüleme uygulamasında, okumaya yönelik ana belge desteği .rtf ile biter.

Bu RTF Görüntüleyici uygulaması, RTF Dosya okuyucu uygulamasının yardımıyla telefondaki tüm RTF dosyalarınızı aynı anda listeleyen mobil dostu arayüzle kullanımı kolaydır. Kullanıcının, paylaşım oranı ve RTF Okuyucu seçeneği ile dil değiştirme seçeneğini içeren uygulamanın ana menüsünü görüntüleyen RTF okuyucu uygulamasını açması yeterlidir.

Telefonlarında RTF Dosyalarını okumak veya görüntülemek isteyen iyi okuyucular, rtf formatındaki belgeleri yalnızca bir tıklama veya dokunuşla kolayca okumalarına yardımcı olacak çok sayıda harika özellikli Belge görüntüleyiciye sahiptir.

RTF Dosya Görüntüleyicinin düzenli dosya yöneticisi, kullanıcının belgeleri yalnızca bir tıklamayla görüntülemesine olanak tanır. Android için RTF Dosyası okuyucusunun kullanıcısı, belirli bir dosyayı aramak için arama çubuğunu kullanma esnekliğinin yanı sıra, uygulamayı daha iyi anlamak için kendi dillerinde görüntülemelerine yardımcı olan dil değiştirme seçeneğini de sağlamıştır. RTF Dosya yöneticisindeki belgeler alfabetik formatta düzenlenmiştir, bununla birlikte boyutlarına göre, isme göre veya değiştirilme tarihine göre değişiklik yaparak bunları kendi rahatınıza göre düzenleyebilirsiniz.

Uygulamalarımız Hakkında: Lütfen Dikkat Edin:

Uygulamalarımız, desteklenen tüm formattaki dosyaları belge okuyucu uygulamasında görüntülemek üzere getirmek için Tüm Dosyalara Erişim İzni’ni kullanır. Tüm Dosyalara Erişim İzni, belge okuyucunun sizin için desteklenen tüm belge dosyalarını uygulama içinde yüklemesine ve görüntülemesine izin verir. Tüm Dosyalara Erişim İzni olmadan, belge okuyucu uygulamaları belge dosyalarını size yükleme ve görüntüleme görevini yerine getirmez.

Belge okuyucu uygulamalarının cep telefonunuzda sorunsuz çalışabilmesi için Tüm Dosyalara Erişim İzni verin.

RTF Dosya Görüntüleyicisi bölümünde kullanıcı, üzerine tıklayarak herhangi bir RTF Dosyasını açabilir ve ardından ihtiyacınıza göre yukarı ve aşağı kaydırmanıza olanak tanıyan bir kaydırıcının görüneceğine bağlı olarak tek sayfa veya birden fazla sayfa olabilen belgenin tamamını görüntüleyebilir. Açıldıktan sonra tam RTF Dosyası görünümü, uygun bulmanız durumunda bir kaydırma çubuğu, bir belge iniş alanı ve ilerideki arama çubuğunu içerir.

RTF Görüntüleyici bölümüne tıkladığınızda, uygulama içindeki tüm destekleyici formattaki belgeleri listeleyen, RTF okuyucu uygulamasında bulunan Dosya yöneticisine yönlendirileceksiniz. Görüntülemek veya okumak istediğiniz dosyaya tıklayın veya dokunun. RTF dosyası açılacak ve ardından rtf okuyucu uygulaması içindeki belgelerin listesi görüntülenecektir.

Dosya yöneticisinde istediğiniz dosyayı veya dosyaları tek tek aramadan açmanıza olanak sağlayan RTF Dosya Arama seçeneğini kullanarak açmak istediğiniz seçici dosyayı arayabilirsiniz. Kullanımı kolay arayüz, iyi okuyucuların akıllı telefonlarında RTF Dosyalarını görüntüleme ve okuma deneyimlerini geliştirmelerine olanak tanır. İyi bir okuyucu, telefondaki birden fazla belgeyi veya dosyayı yalnızca bir tıklamayla okumak ve görüntülemek için kullanılır; bunları desteklemek için RTF Dosyası okuyucumuz, RTF Dosyalarını telefonlarında görüntüleyebilmelerini sağlamak için oradadır.

RTF Dosya Görüntüleyici uygulamasındaki dil değiştirme seçeneği, uygulama seçeneklerini kendinizi rahat hissettiğiniz dilinizde okumak veya anlamak için ana dilinizi seçmenize olanak tanır. Android için RTF Dosya okuyucusu, .rtf formatında ayrılan ve saklanan sayfa ve belge sayısı olan bir tür format belgesi olan akıllı telefondaki RTF Dosyalarını okumayı çözen bir çözümdür. Dosyaların zengin biçimlendirmesi, belge görüntüleyicide .rtf dosyalarındaki metni okuyabilmenizi ve görüntüleyebilmenizi sağlayan bir çözüm olan RTF.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.