Press ESC to close

Qr kod okuyucu Barkod tarayıcı apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Qr kod okuyucu Barkod tarayıcı apk indir apk download mod apk indir

Tarama ve jeneratör Qr kodu ve barkodu kullanımı basit ve hızlı.

Qr kod okuyucu Barkod tarayıcı uygulaması, android için mevcut en gelişmiş ve güçlü qr kod barkod okuyucularından biridir. Doğru, verimli ve ücretsizdir.

Android için bir qr okuyucu veya android için kodları doğru bir şekilde taramak, okumak veya kodunu çözmek için bir qr barkod tarayıcı arıyorsanız, bu qr barkod tarayıcı ücretsiz doğru seçimdir. Kod tarayıcı uygulamamız, ürünler, veri matrisi, URL, metin, e-posta ve diğer ana biçimler dahil olmak üzere tüm QR ve barkod biçimlerinin kodunu çözer. Resimlerden, kağıtlardan, monitörlerden ve diğer kaynaklardan QR kodlarını kolay ve hızlı bir şekilde okuyun.

Bu barkod tarayıcı ve qr kod okuyucu, tüm kodları anında taramanıza olanak tanır. Android için qr barkod tarayıcıyı kullanarak kendi QR Kodunuzu oluşturabilir ve kodları arkadaşlarınızla veya web sitenizde kaydedebilir veya paylaşabilirsiniz. Verimli çalışmak için bir barkod okuyucu ve tarayıcı arıyorsanız, bu tarayıcı qr kod uygulamasını kolaylıkla kullanın. İster dijital ister basılı qr kodu olsun, bir görüntüden QR kodlarını okuyun.

Ana Özellikler:

☆QR Kodlarını Okuyun:

Bu okuyucu qr kod uygulaması, mükemmel bir qr kamera tarayıcı uygulamasının temel işlevlerine dayanmaktadır. Algoritma, qr kodlarını herhangi bir şey üzerinde taramanıza izin verir. Bu qr kart okuyucu, kodları doğru bir şekilde tarar ve size anında geri bildirim verir. Kodları tarayabilir/okuyabilir ve daha sonra kullanmak üzere kaydedebilirsiniz.

☆Barkod Tarayıcı:

Bu bar tarayıcı uygulamasını kullanarak barkodlar oluşturun, yazdırın veya herhangi bir platformda paylaşın. Qr kodları ve barkodları taramak günümüzde olmazsa olmazımız haline geldi. Doğru bilgi toplamak için kodları taramaktan daha iyi bir şey yoktur. Yeni ve geliştirilmiş ücretsiz barkod tarayıcı uygulamamız, barkodun içerdiği her türlü bilgiyi bulmanızı ve bunları etkin bir şekilde kullanmanızı sağlar. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanmak için bir barkod tarayıcı ve qr kod okuyucu arıyorsanız, bu kod okuyucu tarayıcı en iyi seçimdir.

☆Her Şeyi Tek Bir Yerden Alın:

Qr barkod okuyucu uygulamamız, taranan ve oluşturulan tüm QR ve barkodları tek bir yerde tutar. Ayrıca, daha sonra anında erişmek için bazılarını favorileriniz olarak tutabilirsiniz. Bu qr ve barkod tarayıcı uygulamasını kullanarak kodları tarayın ve oluşturun ve bunları istediğiniz zaman uygulamada bulun.

☆Harika Ayarlar:

Android için bu qr barkod tarayıcı, birden çok dili ve farklı temaları destekler. Bip seçeneği, URL’yi otomatik olarak aç ve panoya kopyala gibi diğer ayarlar da bu tarama qr ve barkod okuyucuyu sorunsuzca çalıştırmanıza yardımcı olacaktır.

☆Kullanımı ücretsiz:

Android için ücretsiz bir qr kod tarayıcı, ücretsiz bir barkod tarayıcı veya tüm kodları etkili bir şekilde taramak için ücretsiz bir qr barkod tarayıcı uygulaması arıyorsanız, QR Code Reader & Barcode Scanner uygulamasını deneyin. Bu hızlı qr kod okuyucu ile android için qr kodunu ücretsiz tarayın ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanın.

Bu tarama qr kodu uygulaması, en doğru sonuçları ortaya çıkarmak için az yer kaplar ve az zaman alır. Android için ücretsiz qr okuyucumuzu kullanırken, kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşmadığımız için güvenlik konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu nedenle, android için ücretsiz bu qr okuyucu ile kodları taramak, okumak, kaydetmek ve paylaşmak güvenlidir.

Tarama barkod okuyucumuzu veya kod tarayıcı uygulamamızı kullanmak için uygulamayı yüklemeniz, açmanız ve taramak için qr veya barkodun önüne yerleştirmeniz yeterlidir. Bu harika qr kod tarayıcı ve barkod oluşturucu yardımıyla wifi kodlarını da çözebilirsiniz.

Qr kod okuyucu Barkod tarayıcı uygulamasını android cihazınıza ücretsiz olarak yükleyin ve kodları taramak için istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.