Press ESC to close

Color Meter apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Color Meter apk indir apk download mod apk indir

Akıllı telefonunuzun kamerasını gerçek dünyadaki renk seçici olarak kullanın

Renk Ölçer, değişen aydınlatma koşullarını telafi etmek için beyaz referans kullanarak daha doğru renk ölçümleri sağlayan ve böylece hassasiyeti artıran yenilikçi yeni bir uygulamadır.

Uygulama, cihazın kamerasını kullanarak renkleri gerçek zamanlı olarak ölçer ve canlı renk seçici veya renk yakalayıcı/dedektör olarak kullanılabilir.

İster sanatçı, tasarımcı, dekoratör, fotoğrafçı olun, ister yalnızca renklerle ilgileniyorsanız, Renk Ölçer size yardımcı olmak için burada.

Teknik İnceleme Referansının Gücü

Color Meter’ı diğer uygulamalardan ayıran şey, teknik inceleme referansının ustaca kullanılmasıdır. Renk Ölçer, ortam ışığının rengini ve yoğunluğunu telafi ederek renk ölçümlerinin daha hassas ve güvenilir olmasını sağlar. Cebinizde profesyonel bir ölçüm cihazı taşımak gibidir.

Uygulama Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı kullanmak için beyaz kağıt gibi beyaz bir yüzeye ihtiyacınız var. Beyaz kağıdı ölçmek istediğiniz rengin solunda tutun. Cihazınızın kamerasını, uygulamada soldaki dikdörtgeni kağıt, sağdaki dikdörtgeni ise ölçülecek renk dolduracak şekilde yönlendirin.

Doğru sonuçları alabilmek için hem beyaz kağıda hem de ölçülecek renge aynı ışığın düştüğünden emin olmanız gerekir. Kağıt üzerinde ve ölçülen renk üzerinde gölge oluşmasını önleyin. Bu genellikle beklenenden daha önemlidir. Uygulama, beyaz bir yüzeyin mevcut olmaması gibi çeşitli sorunlar durumunda sizi otomatik olarak uyaracaktır. Uyarılar ortadan kalktığında uygulama otomatik olarak ve sürekli olarak rengi ölçecektir.

Hangi renk uzayları destekleniyor?

Renk Ölçer şu anda RGB, Hex formatında RGB, Ton/Doygunluk tabanlı HSL, HSI, HSB ve HSP renk alanlarının yanı sıra CIELAB, OKLAB, XYZ, YUV ve çıkarımlı renk modelleri CMYK ve RYB’yi desteklemektedir. En son ikisi çoğunlukla boya ve boya için kullanılır.

Herhangi bir renk alanını kaçırıyor musunuz? [email protected] adresinden bana bildirin, ben de eklemeye çalışayım.

Hepsini aynı anda görebilir veya büyütülmüş görünümü ve grafiksel gösterimi için en çok ilgilendiklerinizin üzerine tıklayabilirsiniz.

Kalibrasyon

Uygulama, ışıktaki herhangi bir değişikliği telafi etmek için sürekli olarak beyaz referansı kullanan bir tür otomatik canlı kalibrasyon kullanır.

Ölçümler Ne Kadar Doğru?

Bir dizi sorun, renkleri akıllı telefonla tam olarak ölçmeyi zorlaştırıyor.

En büyük hatalar, kağıda düşen ışık ile ölçtüğünüz rengin aynı olmaması durumunda ortaya çıkacaktır. Bu, cihazınız veya eliniz ışığı gölgeliyorsa veya ışık ellerinize veya yakındaki beyaz olmayan diğer nesnelere yansıyorsa meydana gelebilir. Bu yıldırım koşullarının etkisi beklenenden çok daha büyüktür.

Bir diğer önemli faktör ise ışığın kalitesidir. Ölçüm yaparken tercihen doğal gün ışığını (pencereden gelen ışık gibi) kullanın. LED’den gelen ışık gibi herhangi bir yapay ışık, mükemmel bir renksel geriverim indeksine (CRI) sahip değildir ve bu, uygulamanın farklı yapay ışıklar kullanarak biraz farklı sonuçlar vermesine neden olur.

Genellikle düşük yoğunluklu ışık (yani çok karanlık olduğunda) da daha az doğru ölçümler verecektir.

Ancak uygulama karşılaştırma ölçümleri için kullanıldığında bu sorunlar etkili bir şekilde ortadan kaldırılır. Başka bir deyişle, uygulama aynı akıllı telefon cihazında aynı aydınlatma koşullarında kullanıldığında, farklı renklerdeki iki ölçüm, genellikle ölçümdeki yalnızca küçük hatalarla karşılaştırılabilir.

Geri bildirim

Lütfen uygulamayla ilgili geri bildirimlerinizi, fikirlerinizi veya iyileştirme önerilerinizi [email protected] adresinden bana gönderin.

Renk Ölçer’i şimdi indirin ve ücretsiz deneyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.