Press ESC to close

Vejetaryenliğin Yararları PDF indir

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Vejetaryenliğin Yararları PDF indir, PDF kitap bölümünde Vejetaryenliğin Yararları PDF indir kitabını ele aldık. Vejetaryenliğin Yararları PDF indir PDF indirme linki yazımızın detaylarında..

Vejetaryenliğin Yararları PDF indir

Vejetaryenliğin Yararları Kitap Özeti

“İnsan kan döküyor, eziyet tohumu ekiyor. O halde sonuçta harp, acı, yıkım ve toplu kıyım biçecek. İnsanlık ilerlemeyecek, refah bulmayacak; mutluluk, özgürlük ve sulh yüzü görmeyecek etobur olduğu sürece” diye yazıyor Sâdık Hidâyet, et yemeye yönelttiği eleştiriyi insan medeniyetinin kapsamlı bir eleştirisine doğru genişlettiği bu çarpıcı kitabında. Daha sıhhatli ve barışçıl bir uygarlığa götürecek yol olarak görmüş olduğu vejetaryenliği bilimsel temeli, zamanı ve felsefesiyle birlikte konu alıyor.
Çağdaş İran edebiyatının büyük ustası Sâdık Hidâyet, Vejetaryenliğin Yararları’nda vejetaryenliği kişisel bir seçim olmaktan öte bir dünya görüşü olarak konu alıyor.
“Hayvanları üzmek ve öldürmek, insanlık onur ve makamına edilmiş küfürdür. Hayvanların varoluşları, dünyaya gelişleri, oyun ve lukları, acı çekmeleri, ana şefkatleri, ölüm korkuları, vücutlarında uyanan istekler, ölüm ve yazgıları, tümü insanınkine benzer.”
 
Vejetaryenliğin Yararları PDF E-Kitap

Vejetaryenliğin Yararları (PDF olarak indir)

Vejetaryenliğin Yararları (Epud olarak indir)

Vejetaryenliğin Yararları (Word doc. olarak indir)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.