Press ESC to close

Uzaktan kumanda her tv ye apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Uzaktan kumanda her tv ye apk indir apk download mod apk indir

Tv uzaktan evrensel vestel hepsi için ve televizyon kumandası tüm ülkelerde wifi

Roku için uzaktan kumanda, Samsung için uzaktan kumanda, lg için uzaktan kumanda ve daha birçok üst marka TV gibi tüm televizyon markaları için çalışabilecek bir TV uzaktan kumandası uygulaması mı istiyorsunuz?

Hayatınızı kolaylaştıracak ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak en iyi TV Uzaktan Evrensel Vestel uygulamasını android için sunuyoruz. Bu evrensel akıllı tv uzaktan kumandası, akıllı tv için kullanılan normal bir uzaktan kumanda gibi çalışacak, daha küçük boyutlu bir uygulamadır. Tek yapmanız gereken, bunu android cep telefonunuza yükleyin ve tv uzaktan kumandasını akıllı tv’nin bağlı olduğu aynı wifi bağlantısına bağlayın. tüm tv’ler için bu evrensel tv uzaktan kumanda uygulaması, tüm tv kanallarını cep telefonunuzdan kolayca ve hızlı bir şekilde kontrol edecektir.

Akıllı ve diğer Android TV cihazlarınızı TV uzaktan kumandasıyla kolayca kontrol edin. Cep telefonunuz, mobil ve akıllı TV’nizin bağlanacağı IR blaster desteklemelidir. IR, akıllı TV’ye sinyal ve komutlar gönderecek ve düzgün çalışacaktır. Mobil uzaktan kumandanız Uygulamanın bir TV’ye bağlanmak için herhangi bir kızılötesi ışına ihtiyacı yoktur. İhtiyacınız olan tek şey, Samsung TV’nizi akıllı uzaktan kumanda uygulamasına bağlamak için daha iyi bir Wi-Fi bağlantısıdır.

Smart Remote Uygulamasının Desteklediği TV Markaları:

⭐ Philips için TV Uzaktan Kumandası

⭐ Samsung için TV Uzaktan Kumandası

⭐ Panasonic için TV Uzaktan Kumandası

⭐ sony için TV Uzaktan Kumandası

⭐ Roku için TV Uzaktan Kumandası

⭐ Xiaomi için TV Uzaktan Kumandası

⭐ Şarkı için TV Uzaktan Kumandası

⭐ LG için TV Uzaktan Kumandası

⭐Toshiba için TV Uzaktan Kumandası

Uzaktan TV ile Kolaylık Evrensel Vestel

Artık kaybolan TV uzaktan kumandanızı bulma gerginliğine son, çünkü bu mobil uygulama uzaktan kumandası artık herkes android cep telefonunu yanında taşıdığından asla kaybolmayacak ve kaybolmayacak. Sadece evrensel uzaktan kumanda uygulamasını açın ve kontrol etmeye, göz atmaya, komut vermeye başlayın, gidin En sevdiğiniz kanala, akıllı TV’nizin ses seviyesini ayarlayın, aynı zamanda akıllı TV’nizde en sevdiğiniz kanala hızlı erişim kaynağı olacaktır.

Evrensel Smart Tv uzaktan kumandası İşlevler:

-Bu Samsung TV kumandası ile akıllı TV nizdeki TV kanallarını kolayca değiştirebilirsiniz.

-TV’nizin sesini artırarak veya azaltarak ayarlayın

-Hızlı bir şekilde metin girmek için hızlı tuş takımını kullanın

-Roku TV’nize doğrudan erişim

-Tüm akıllı TV markalarıyla bağlantı kurun

-Bir kanaldan diğerine geçmek kolay

-Sınırsız kanallarla kullanımı kullanışlı

Evrensel Akıllı ve IR TV Uzaktan Kumandası

TV için uzaktan kumanda, tüm TV markalarına kolayca bağlanır. Akıllı TV’nizi mobil uzaktan kumanda uygulamasıyla bağlayın ve favori kanalınıza istediğiniz zaman istediğiniz yerde göz atın. Fiziksel TV uzaktan kumandanızı bulmanıza gerek yok, sadece evrensel akıllı TV uzaktan kumandası uygulamasını açın Android akıllı TV’nize bağlayın ve aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmenin tadını çıkarın.

Bu TV Evrensel Uzaktan Vestel, kullanıcı dostu arayüzü ve daha uyumlu özelleştirilmiş seçenekleriyle hayatınızı kolaylaştıracak ve tüm TV’ler için bu evrensel TV uzaktan kumandasını uygulama mağazasında daha benzersiz ve iddialı hale getirecek. Hemen indirin ve bunu kullanarak yeni trendlerle hayatınıza başlayın. Android için akıllı TV uzaktan kumanda uygulaması.

Değerlendirmenizi ve yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın. Uygulamamızı ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre daha uyumlu hale getirmeye çalışacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.