Press ESC to close

Kolay Ayarlayıcı apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Kolay Ayarlayıcı apk indir apk download mod apk indir

Kenar hareketleriyle sesi, parlaklığı ayarlayın ve uygulamaları başlatın.

Kolay Ayarlayıcı, videolara göz atarken veya oyun oynarken cihazınızın ses düzeyini ve parlaklığını ayarlamanın en kolay ve en rahat yolunu sağlar. Ayrıca favori uygulamalarınızı başlatmanıza veya son uygulamalara zahmetsizce geçiş yapmanıza da olanak tanır.

Bir videodan diğerine ses seviyesini veya parlaklığı değiştirmek için fiziksel düğmeleri veya bildirim panelini kullanmanıza gerek yok; Cihazınızı elinizden bırakın veya cihazı tek elinizle tutun, tek bir kaydırma hareketi ile herhangi bir ekranda ve istediğiniz zaman kolayca ses seviyesini anında artırabilir veya azaltabilir, veya parlaklığı ayarlayabilirsiniz. Dahası, sabitlenmiş veya en son uygulamaları yeni gelişmiş kaydırma menüsünden kolayca başlatabilirsiniz.

Uyarı: Bu uygulama, edge ekranı olan cihazlarda beklendiği gibi çalışmayabilir. Kaydırma alanı genişliğini yüksek değerlere çıkarmanız gerekebilir; bu, ekranın daha büyük bir kısmının kaplama olarak kullanılması anlamına gelir.

Kolay Ayarlayıcı, ekranın seçilen tarafında kaydırma eylemleri gerçekleştirmenize olanak tanır. Diğer uygulamaların üzerinde bir katman görüntüler ve bu, ekranın kilidi açıldığında her zaman kullanılabilir (kaplama üzerinde görüntülenen bazı sistem uygulamalarının ön planda açık olduğu durumlar hariç).

Kolay Ayarlayıcı’yı varsayılan ayarlarla kullanmaya başlayabilirsiniz ancak uygulamayı tercihlerinize göre değiştirmek isterseniz konfigürasyonlardan ihtiyacınız olan her parametreyi değiştirebilirsiniz.

Kolay Ayarlayıcının Özellikleri:

– Kaydırarak algılama için her zaman kullanılabilir kaplama alanı

– Sesi veya parlaklığı istenen adımlarla artırmak/azaltmak için hızlıca yukarı/aşağı kaydırın

– Spesifik ayarlama amacıyla Ayarlayıcıyı göstermek için kaydırdıktan sonra basılı tutun. Sesi veya parlaklığı ayarlamak için basılı tutmaya devam edin ve kaydırın.

– Sesi kapatmak/açmak veya otomatik/manuel parlaklık modunu ayarlamak için yukarı/aşağı ve ardından içeriye doğru kaydırın

– İkincil hareket düzeyini ayarlamak için iki kez dokunun ve yukarı/aşağı kaydırın. Otomatik/manuel parlaklık veya sesii kapatma/açma arasında geçiş yapmak için iki kez dokunun ve içeri doğru kaydırın.

– Sesi veya parlaklığı önceden tanımladığınız seviyeye ayarlamak için yukarı, ardından aşağı veya aşağı ve ardından yukarı kaydırın

– Gelişmiş Ayarlayıcıyı görüntülemek için içeri doğru kaydırın. Uygulamaları hızlı bir şekilde başlatmak için sabitleyin. En son uygulamaları görün ve kolayca geçiş yapın.

– Özel simge paketleri uygulayın, eşleşen menü simgesi stilini ayarlayın

– Gelişmiş Ayarlayıcıda ses seviyesini ve parlaklığı ayarlamak için alternatif yöntem

– Ayarlanabilir opaklık ve renk ile kaydırma alanının şeffaf gösterimi

– Hem dikey hem de yatay yönler için yapılandırılabilir kaydırma alanı konumu ve ofseti

– Yapılandırılabilir kaydırma alanı genişliği ve yüksekliği

– Sağ ve sol el kullanımına uygundur

– Tek elle kullanım

– Ses seviyesi veya parlaklık artırma ve azaltma adımları, minimum ve maksimum seviyeler ayarlanabilir

– Hizmeti etkinleştirme/devre dışı bırakma

– Etkin bırakılırsa açılışta otomatik başlatma

– Pil kullanımı yok

İpucu: Yukarı veya aşağı kaydırarak başlarsanız bu birincil harekettir; dokunarak başlarsanız ve ardından hızlıca kaydırırsanız, bu ikincil bir harekettir.

Bunların dışında içeriye doğru kaydırdığınızda gelişmiş kaydırma menüsünün göründüğünü unutmayın.

Not: Bu uygulamanın çalışması için diğer uygulamaların üzerinde görüntüleme izni gereklidir. Uygulamanın diğer uygulamaların üzerinde kalmasına ve dokunuşları kaydetmesine olanak tanır. İlgili ayara girmek için “Uygulamayı başlat” menüsünü kullanın.

Not: Bu uygulama arka planda herhangi bir pil kullanmasa da, sisteminize bağlı olarak pil optimizasyonunun devre dışı bırakılması gerekebilir. İşletim sistemi tarafından durdurulmasını önlemek amacıyla bu uygulamanın pil optimizasyonunu devre dışı bırakmanız önemle tavsiye edilir. İlgili ayara girmek için “Uygulamayı başlat” menüyü kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.