Press ESC to close

Hidden Camera Detector App apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Hidden Camera Detector App apk indir apk download mod apk indir

Gizli Kamera Dedektörü, etrafınızdaki sizi gözetleyen casus kamerayı algılar.

Gizli Kamera Dedektörü – Casus Kamera Bulucu uygulaması sizi casus kameralardan korur. Şehir dışındaysanız, ailenizle birlikte bir otelde kalıyorsunuz, bu nedenle mahremiyet için böyle gizli kamera algılama ve gizli mikrofon dedektörü uygulamasına ihtiyacınız var, bu sayede keşfedebilirsiniz Akıllı Telefon ve gizli kamera Dedektör-casus Kamera Bulucu uygulamanızı kullanın ve yakınına getirin. Şüphe duyduğunuz herhangi bir cihaz.

Gizli Kamera Dedektörü – Casus Kamera Bulucu uygulaması en iyi dedektif kameraları ve metal kameraları algılar ve gizli kameralar, hoparlörler ve diğer pek çok casus cihaz gibi ferromanyetik malzemeleri en iyi şekilde algılar.

Gizli Kamera Dedektörü – Casus Kamera Bulucu Bip sesi başlarsa, Gizli kamera bulucu uygulamanızı veya telefonunuzu buraya taşımayı bırakın, casus gizli gizli kamera ve casus gizli kamera bulacaksınız. Bölgede bir casus cihaz veya gizli kamera olduğunda, gizli kamera bulucu uygulamasının manyetik alanı alarm ve bip sesi ile artar.

Bu Gizli Kamera bulucu, gizli kameraları ve mikrofonları kolayca algılar. Kullanıcılarının sadece bir android telefon kullanarak mikrofon kullanmalarına izin verir. Gizli Kamera Dedektörü gizlilik için bir çözümdür

Kızılötesi kamera dedektörü: Gizli Kamera Dedektörü – Casus kamera bulucu uygulaması, Kızılötesi Işıkları algılamak için güçlü bir araca sahiptir. Sadece kızılötesi dedektörü açın ve ekranda görünen ancak çıplak gözle görülmeyen beyaz ışığı tarayın. Bu tür beyaz ışık, kızılötesi ışığı gösterir. Kızılötesi kamera olabilir.

Çevrenizde bir yerlerde casus yazılım ve cihazlar olabileceğinden şüpheleniyorsanız, Gizli Kamera Dedektörü yükleyin ve etrafınızdaki gizli cihazları tespit edin. Bir şehirden diğerine gidiyorsanız, Gizli IR Kamera Dedektörü etrafınızdaki her türlü gizli cihazı bulacaktır. Kullanıcının sadece bir android telefon kullanarak gizli cihazları ve mikrofonları kolayca tespit edebilmesi için basit bir arayüze sahip bu uygulama.

Gizli Kamera Dedektörünün Özellikleri: –

* Manyetik cihazları algıla

* Cihazı radyasyonla tespit edin

* Gizli mikrofonu algıla

* Algılama Görünümü Grafiği

* Gizli kamerayı algıla

* Metre ile Gizli Cihazı Algıla

Gizli kamera bulucu İpuçları ve Püf Noktaları:

kamera tespit ettiğinizde veya bir kamera veya casus kamera bulduğunuzda ışıkları kapatmayı unutmayın.

Şurada bir kamera için soyunma odasını kontrol edin:

• Askı

• Tavan duman dedektörü

• Ayna- aynaya dokunun

Banyoda gizli kamera

• Su ısıtıcı

• Ayna önlemi

• Lambalar veya ampullerle ilgili önlemler

Yatak odası:

• Duman dedektörü

• Gece lambası

• Klima

• Televizyon

Gizli bir casus kamera bulucu kullanarak yukarıdakilerin hepsini kontrol edin. Gizli bir kamera bulunursa, casus kamera dedektörü uygulaması kamerada bip sesi çıkarmaya başlar. Bu casus kamera dedektörü uygulaması, manyetik sensörleri varsa verilen şeyleri algılar.

Gizli kamera dedektörü çok kullanışlı bir uygulamadır ve insanlar çoğunlukla gizli kamera nasıl tespit edilir veya Kamera nasıl casuslanır uygulaması arıyor. Bu profesyonel gizli casus kamera bulma uygulaması, en iyi kamera dedektörü uygulamasıdır. Gizli kamerayı tespit etmek için radyasyon ölçerler veya manyetik metre kullanarak kamerayı tarayın. Bu kamera kurucusu uygulaması, özel bir Kızılötesi kamera dedektörüne, kızılötesi kamerayı taramak ve bir cep telefonu kullanarak kızılötesi kamerayı kolayca bulmak için filtreye sahiptir.

Bu Gizli Kamera Dedektörü veya Kamera dedektörü nasıl çalışır?

Radyasyonlar insan sağlığına zararlıdır. Yakınınızda gizli cihazlar veya casus kameralar varsa, bu gizli kamera bulma uygulamasını kullanarak onları anında bulabilirsiniz. Bu Gizli IR Kamera Dedektörü uygulaması, radyasyonları algılamak için manyetik bir sensör kullanır. Manyetik sensör sizin için zararlı değildir, bu nedenle bu gizli cihaz dedektör uygulamasını istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Sensör, herhangi bir casus kamera veya mikrofon bulduğunda alarm verir.

Sonucu anında ekranda gösterebilir ve aksiyon alabilirsiniz. Kamera dedektörümüz gerçek bir dedektif gibi çalışır.

Bu Cihaz dedektör tarayıcısı, cihazın etrafındaki manyetik aktiviteyi analiz eder. Manyetik aktivite kamera aktivitesine benziyorsa. Gizli IR Kamera Dedektörünü şimdi androidinizle kolayca kullanın. Bu uygulama sizi casusluk yapan cihazlardan koruyacaktır.

Gizli Kamera Dedektörünü kullandığınız için teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.