Press ESC to close

Nextcloud OTP Manager apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Nextcloud OTP Manager apk indir apk download mod apk indir

Kişisel Nextcloud sunucunuzla entegre OTP kod yöneticisi.

OTP Manager, iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) kullanan ve OTP kodlarını güvenli ve kolay bir şekilde yönetmek isteyenler için kullanışlı bir Android uygulamasıdır. Bu uygulama, OTP kodlarınızı kişisel Nextcloud sunucunuzla senkronize etmenize olanak tanır, böylece bunlara birden fazla cihazdan bile erişebilirsiniz.

OTP Manager ile artık OTP kodlarınızı kaybetmekten veya ihtiyacınız olduğunda onlara erişememekten korkmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken, uygulamayı Nextcloud sunucunuzla senkronize etmektir; nerede olursanız olun OTP kodlarınız her zaman elinizin altında olacaktır.

OTP Yöneticisi, QR kodunu tarayarak Google Authenticator’dan OTP kodlarını içe aktarmanın kullanışlı işlevini sunar. Bu, her bir OTP kodunu manuel olarak girme konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir; ancak hesapları dışa aktarırken Google uygulamasının oluşturduğu QR kodunu kolayca tarayabilirsiniz ve OTP Yöneticisi, ilişkili hesaplarınızı otomatik olarak içe aktaracaktır.

Bu şekilde, tüm OTP kodlarınızı manuel olarak sıfırlamakla zaman kaybetmenize gerek kalmadan, Google Authenticator’dan OTP Yöneticisine geçiş hızlı ve kolay olacaktır.

Bu kişilere özel teşekkürler: https://github.com/matteo-convertino/otpmanager-app#contributors-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.