Press ESC to close

Xproguard Firewall apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Xproguard Firewall apk indir apk download mod apk indir

Kök Güvenlik Duvarı Yok

Xproguard Güvenlik Duvarı, belirli uygulamaların root erişimi gerektirmeden internete erişmesini engellemenize olanak tanır.

Xproguard Güvenlik Duvarını kullanarak hangi uygulamaların internete erişimi olduğunu kontrol edebilirsiniz. İzin verilen uygulamalardan oluşan bir beyaz liste veya engellenen uygulamalardan oluşan bir kara liste oluşturabilirsiniz. Verilerini kullanmak istemediğiniz uygulamaların Wi-Fi erişimini de engelleyebilirsiniz.

Gelen tüm İnternet saldırılarını engelleyen ve cihazınıza yetkisiz erişimi önleyen kapsamlı güvenlik önlemleriyle bilgisayar korsanlarını ve casusları uzak tutun.

Özellikler:

◆ Yüklü tüm uygulamalar üzerinde kontrol

◆ Kök gerekmez

◆ Yüklü tüm uygulama bilgileri

◆ Kullanıcı Dostu Arayüz

◆ Reklam Yok

◆ Karanlık Mod Desteği

◆ Kullanımı Kolay

Bu, root gerektirmeyen Android için mükemmel bir güvenlik duvarı çözümüdür. Cihazınız için tam ağ koruması sağlar. Bu uygulama, güvenlik duvarını root olmayan cihazlara uygulamanın tek yolu olan VPN arayüzünü temel alır.

Bu uygulama, trafiğin sunucu yerine cihaz üzerinde filtrelenebilmesi amacıyla trafiği kendisine yönlendirmek için Android VPN Hizmetini kullanır.

Gerekli izin:

1. VPN Hizmet İzni: Uygulamaların root gereksinimi olmadan internete erişmesini engellemek için.

2. QUERY_ALL_PACKAGES İzin: Kullanıcının internet erişimini durdurmak için belirli bir yüklü uygulamayı seçebileceği tüm yüklü uygulamaların listesini göstermek için.

Bize Ulaşın

Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa [email protected] adresinden bize ulaşmaktan çekinmeyin veya daha fazla bilgi için https://www.xproguard.com adresindeki web sitemizi ziyaret edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.